#Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a rămas cu buza umflată, după ce Gabi Bădălău a tradus-o cu trei femei tunate, în timp ce îl aștepta în cuibușorul de nebunii

1 martie 2021   Monden

Gabi Bădălău s-a dezis de Bianca Drăgușanu, pe care o înșală la ordinea zilei. Omul de afaceri a petrecut, weekend-ul trecut, în club, cu trei femei, în timp ce Bianca își punea poze din cuibușorul lor de nebunii.

article img

Bianca Drăgușanu, înșelată și trădată de Gabi Bădălău

Fosta soție a lui Alex Bodi nu are noroc în dragoste. În toată viața ei, majoritatea relațiilor de iubire s-au terminat prost. Ultima inițiere în direcția asta a avut-o cu Gabi Bădălău, cu care la început părea ca totul să fie lapte și miere. Blonda ba chiar îl considera bărbatul perfect și că este omul de care are nevoie și alături de care se vede în continuare.

Citește și: Sore, schimbare de look spectaculoasă. E plină de tatuaje și a slăbit foarte mult / Video

Din păcate, nu a fost să fie. Cel puțin nu atât de perfect! Gabi Bădălău a călcat pe bec la prima ceartă și s-a aruncat în brațele altor femei. S-au împăcat, după care s-au certat și au ținut-o tot așa până în prezent. Deși relația lor este una relativ scurtă, cuplându-se la începutul lunii decembrie 2020, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu par că vor să renunțe unul la altul, deși au început cu dreptul și au terminat relația cu stângul.

De Ziua Îndrăgostiților, cei doi au fost împreună, însă seara nu a fost deloc liniștită, căci s-a soldat cu certuri mari și discuții aprinse. 

Ulterior, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au împăcat și certat de mai multe ori în doar câteva săptămâni. 1 Martie i-a prins iar despărțiți, iar afaceristul s-a distrat fără Bianca, la manele, cu trei femei dotate, scrie spynews.ro.

article img
Gabi Bădălău a petrecut cu Florin Salam și trei femei. Sursa foto: Spynews.ro

Citește și: Andreea Mantea îi ia locul Simonei Gheorghe în emisiunea Mireasă? Bruneta ar fi în negocieri cu Antena 1

Vineri, Gabi Bădălău a avut parte de un scandal de pomină cu fosta parteneră de viață Claudia Pătrășcanu, care nu i-a dat cei doi copii, deși era weekend-ul lui conform legii. Pentru că a rămas liber și fără planuri, milionarul l-a apelat pe bunul lui prieten Florin Salam, care l-a acompaniat la o seară de neuitat, împreună cu trei femei tunate.

În tot acest timp, Bianca Drăgușanu s-a pozat în cuibușorul lor de nebunii, ca și cum petrecea o seară romantică. Bădălău avea însă alte planuri care nu o includeau și pe ea. Diva a rămas cu buza umflată, după ce afaceristul a părăsit-o din nou.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de fostul soț, Alex Bodi, la sfârșitul lunii octombrie 2020, după ce a fost părăsită pentru ca milionarul să fie cu Daria Radionova.