Beyonce, regina Barbie de gheață, la premiera filmului său "Renaissance". Rochie Versace și bijuterii Tiffany & Co.

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

La premiera americană a filmului "Renaissance: A Film by Beyoncé", celebra cântăreață și actriță Beyoncé Knowles-Carter a impresionat cu apariția sa. Ea a purtat o perucă blond platinat și o rochie argintie Versace. Evenimentul a fost marcat de prezența unor invitați de onoare, care a venit la pachet cu interdicția de a nu fi folosite aparatele foto sau video la eveniment.

Beyonce a strălucit în seara premierei

Beyoncé Knowles-Carter, diva R&B de 42 de ani, a fost în centrul atenției la premiera americană a filmului său "Renaissance: A Film by Beyoncé", purtând o perucă platinată lungă și o rochie Versace argintie. Evenimentul de gală a avut loc sâmbătă seara în Beverly Hills și a atras priviri pentru schimbarea de look în stil Barbie.

Coafura spectaculoasă a fost realizată de hairstylistul Neal Farinah, în timp ce make-up artistul Rokael Lizama a conturat tenul artistei într-un mod impecabil. Pentru a completa ținuta, Beyoncé a purtat cercei Tiffany & Co. "platinum", aleși cu ajutorul stilistei Shiona Turini.

Designerul Donatella Versace nu a putut să-și ascundă încântarea și a comentat: „@beyonce, ești o viziune în Versace. Ești unică. Numărul unu, singura! Abia aștept să văd filmul turneului Renaissance!”, scrie Dailymail.co.uk.a

Evenimentul a avut loc la Teatrul Samuel Goldwyn, cu o capacitate de 1.010 locuri, dar invitații au fost nevoiți să respecte o regulă strictă - să-și închidă telefoanele și să le pună în pungi pe durata celor 150 de minute ale filmului rock despre turneul mondial Renaissance World Tour al lui Beyoncé.

Printre invitații de primă clasă s-au numărat Issa Rae, Lizzo și Janelle Monáe, care au urmat cu strictețe această cerință.

"Renaissance: A Film by Beyoncé" este regizat de James B. Merryman și Mark Ritchie și oferă o incursiune în călătoria turneului mondial Renaissance World Tour, care e format din 56 de concerte și a avut un succes imens.

Beyoncé și-a pus toată creativitatea în acest proiect, iar filmul prezintă munca ei asiduă și implicarea în fiecare aspect al producției, aspecte pe care le puteți urmări și pe Beyonce.com.

Filmul se concentrează pe intenția celebrei Beyoncé de a-și crea o amprentă în lumea muzicii și să rămână pentru totdeauna un nume. Turneul a creat un adevărat sanctuar pentru libertate și bucurie împărtășită pentru mai mult de 2,7 milioane de fani. Cel de-al nouălea turneu de concert al artistei a susținut albumul numărul șapte.

Cu încasări impresionante de 579,8 milioane de dolari din vânzarea de bilete, Beyoncé a demonstrat încă o dată impactul și popularitatea sa în industria muzicală.

La eveniment au fost prezenți și alți invitați cunoscuți, printre care Laverne Cox, Tyler Perry, Kris Jenner, Gabrielle Union și membri ai trupei Destiny's Child - Kelly Rowland, Michelle Williams, LaTavia Roberson și LeToya Luckett.

Cu toate acestea, a lipsit Taylor Swift, câștigătoare a 12 premii Grammy, care a fost susținută cu drag de Beyoncé la premiera filmului ei "Taylor Swift: The Eras Tour". Cu un program încărcat, Taylor Swift a continuat să își impresioneze fanii în Brazilia.

Interesant este faptul că Beyoncé a semnat un contract de distribuție cu AMC Theatres, similar cu cel al lui Taylor Swift, obținând peste 50% din încasările din box office. Astfel, cele două artiste demonstrează nu doar talentul lor muzical, ci și abilitatea de a gestiona afaceri profitabile.

Cu toate acestea, fanii din Marea Britanie vor trebui să mai aștepte puțin pentru a vedea filmul "Renaissance: A Film by Beyoncé", care va avea premiera mondială într-o locație misterioasă din Londra în curând.

Evenimentul este așteptat cu nerăbdare de fani și critici deopotrivă, pentru a descoperi mai multe despre povestea din spatele turneului extraordinar al lui Beyoncé.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine