Astrologul de serviciu pentru săptămâna 8-14 februarie. Balanța întâlnește un personaj care îi dă palpitații

Publicat:
2 minute

Astrologul de serviciu aduce horoscopul săptămânal cu noutăți pentru cele 12 semne zodiacale. Săptămâna aceasta va fi cu urcușuri și coborâșuri, mai ales pentru Tauri și Capricorni, care vor avea și ceva drumuri de făcut. Balanțele au parte de o surpriză inedită.

article img

Astrologul de serviciu aduce horoscopul pentru săptămâna 8-14 februarie. Sursa foto: unsplash

Nu vă mai uitați în stânga și dreapta, ce zice vecinul, ori ce face colegul, încercați să vă focusați pe propria persoană, căci altfel vă pierdeți printre tot felul de situații nefolositoare.

Aveți grijă și la sănătate, căci unii dintre voi ați uitat să vă mai îngrijiți. Unele zodii se rotunjesc la kilograme, pentru că și statul ăsta în casă are și partea lui negativă.

Astrologul de serviciu pentru săptămâna 8-14 februarie. Balanța întâlnește un personaj care îi dă palpitații

Berbec

Aveți grijă cu colegii de serviciu, nu toată lumea vă place. Stați în banca voastră și încercați să nu ieșiți prea mult în evidență o perioadă, unii vor să vă bage bețe în roate.

Taur

Vă focusați pe carieră, dar stați cam prost cu sănătatea. Poate ar fi mai bine să mergeți la un consult, aveți o problemă mai veche cu oasele. Niște analize nu strică niciodată.

Gemeni

Sunteți înconjurați de familie, însă stați cu gândul la cineva, o persoană dragă. Îndrăzniți să-i dați un telefon, poate schimbă atmosfera în familie.

Rac

Sunteți preocupat cu arta, serviciul și lipsiți prea mult de acasă. Cei dragi vă simt lipsa. O masă în familie ar fi binevenită.

Leu

Vă pregătiți de niște controale medicale, aveți niște mici probleme, însă nimic de nerezolvat. Încercați să vă odihniți mai mult.

Fecioară

Va fi o săptămână ușoară pentru voi, pe care o veți petrece mai mult în casă, pat. Aveți nevoie de odihnă. Să vă încărcați bateriile emoțional, psihic, dar și fizic. Ați fost într-o perioadă stresantă.

Balanță

Voi aveți niște planuri cu mutarea reședinței, nu știți încă unde să mergeți și ce să faceți, însă cert este să vreți o schimbare. S-ar putea să vă dea peste cap revederea unei persoane cu care n-ați mai vorbit de multă vreme.

Scorpion

Ocupați cu serviciul ați uitat de voi. Poate n-ar strica să vă luați liber de la job, de la soț sau partener și să mergeți la o cafea, să stați puțin voi cu voi, să vă relaxați puțin mintea.

Săgetător

Plănuiți un weekend la munte, iar săptămâna asta sunteți cu ochii pe ofertele de vacanță. Poate prindeți ceva la preț redus și vă aventurați într-o escapadă.

Capricorn

Aveți grijă la sănătate, pentru că sezonul ăsta de frig încă nu s-a terminat. Așa că n-ar strica mai multă odihnă, mai multă alimentație sănătoasă.

Vărsător

Sunteți pe drumuri săptămâna asta, vreți să rezolvați niște situații administrative. Reușiți să încheiați și niște tranzacții.

Pești

Aveți mintea făcută bucăți, pentru că sunteți cu gândul la mai multe lucruri, situații. Aveți niște probleme de rezolvat, se vor rezolva, dar trebuie să aveți și răbdare.

Mai multe pentru tine