Astrologul de serviciu pentru săptămâna 2-7 februarie. Fecioarele sunt debusolate, iar Capricornii speră la câștiguri

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Astrologul de serviciu vă aduce horoscopul săptămânal pentru toate zodiile. În prim plan sunt Fecioarele, care sunt puțin pierdute în spațiu, dar își revin până la finalul săptămânii.

article img

Astrologul de serviciu aduce horoscopul zilnic. Sursa foto: Pixabay

Chiar dacă vremea este urâtă, trebuie să încercați să vă păstrați pozitivi, să aveți veselie în suflet și să încercați să priviți partea bună a lucrurilor în tot.

Fie că vă supără șefii, părinții sau un apropiat, încercați să fiți înțelegători, analizați la rece situația și nu luați decizii pripite.

Va fi o săptămână ușoară, pe alocuri, mai ieșiți din casă, încercați să aveți mai multe activități, poate chiar să faceți lucruri noi, ori să vă întâlniți cu persoane cu care nu v-ați mai văzut.

Berbec

Aveți chef e muncă, să mergeți la serviciu, iar colegii vă găsesc o sursă de energie pozitivă. Țineți-o tot așa, pentru că starea de bine dispune pe toată lumea. Încercați să nu exagerați în ceea ce faceți.

Taur

Sunteți plictisiți, unii dintre voi aveți de muncă, iar cheful parcă dispare cu fiecare zi ploioasă. Va veni și primăvara, iar zilele următoare poate vă bucurați de soare în suflet, că primiți niște vești bune.

Gemeni

Sunteți puțin demoralizați, poate și din cauza șirului de evenimente din ultima perioadă, însă o vă refaceți emoțional până la finalul săptămânii. Vă faceți planuri de weekend, poate plecați pe undeva pe la munte, la o plimbare sau într-o vizită.

Rac

Sunteți ocupat cu familia, rudele sau ceva oameni din jurul vostru. Aveți grijă să nu lipsească nimic de acasă, să le aveți pe toate în ordine, chiar dacă sunteți puțin copleșiți de situație. Încercați să vă relaxați puțin, să vă mai destindeți. O plimbare voi cu voi n-ar strica.

Leu

La voi în cap sună numai distracție, aventură, plimbări. Faceți rezervări, că sigur plecați pe undeva zilele astea, rămâne de văzut unde și cu cine.

Fecioară

Sunteți puțin debusolați, dar vă scuturați și vă adunați imediat. Săptămâna o petreceți în mare parte în casă, lucrând. N-ar strica o mică evadare într-o carte sau o plimbare pe bulevard.

Balanță

Aveți planuri mari cu serviciul, ori să-l schimbați, ori să cereți o mărire de salariu. Șefii sunt de partea voastră, sunteți apreciat la muncă. Rămâneți calmi și pe poziții, mai apar situații conflictuale.

Scorpion

Nu vă prea ies planurile săptămâna asta, dar nu-i nimic, săptămâna viitoare veți avea în față mai puține necunoscute, iar lucrurile se vor așeza treptat, doar că trebuie să aveți răbdare, ceea ce nu prea vă caracterizează.

Săgetător

Sunteți apăsați de niște probleme, însă nu vă preocupați prea tare, se vor rezolva miercuri-joi. Aveți de făcut niște drumuri cu acte, ceva situații administrative de rezolvat.

Capricorn

Voi sperați la câștiguri, vreți mai mulți bani, ați făcut și o schimbare în carieră. Cu răbdare veți intra pe făgașul normal.

Vărsător

Sunteți într-o perioadă bună, vă merg toate bine, sunteți fericiți și aveți și ceva planuri de weekend. S-ar putea să evadați pe undeva zilele astea.

Pești

Faceți noi achiziții, poate vă schimbați locuința sau o renovați pe cea pe care o aveți deja. Cert este că scoateți niște bani din buzunar ca să cumpărați un lucru dorit de ceva timp.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine