Aprilie, luna în care oamenii se conectează mai ușor cu îngerii. Ce trebuie să faci ca să primești ajutorul îngerilor

5 minute
Publicat:
Autor: Daria Andries

Primăvara aduce cu sine o stare generală de bine, natura se trezește la viață, iar îngerii se conectează mai ușor cu oamenii. Luna aprilie, îndeosebi, este luna în care oamenii pot comunica mai ușor cu îngerii, acești războinici cu aripi a căror vibrație poate interfera cu energia noastră. Dacă le ceri ajutorul, îngerii ne pot oferi din energia lor. În aprilie, îngerii sunt mai aproape de noi, însă nu-i putem vedea pentru că au o vibrație mult mai înaltă decât a noastră.

În luna aprilie, oamenii se pot conecta cu îngerii și pot beneficia de energia lor. Foto: Unsplash.com


Cum poți să-ți ridici vibrația energetică?

Cu toții sunte preocupați de diferite aspecte ale vieții noastre, de altfel se întâmplă să facem cu greu față provocărilor care apar. Este important să ne conectăm cu spiritul nostru, să ne creștem vibrația energetică, iar asta se poate realiza doar prin conștientizare.

Meditația și acceptarea traumelor, putințelor și neputințelor, dar și lucrul asupra chestiunilor pe care le-am trăit și le trăim pot ajuta la creșterea vibrației energetice. Tot ce trebuie să facem este să ne oferim timp pentru a realiza lucruri care sunt benefice pe toate planurile vieții noastre.

Tot ceea ce suntem și simțim se reflectă în acțiunile de zi cu zi în care suntem implicați. Somnul poate fi de calitate dacă avem o minte odihnită, la locul de. uncă putem da randament și face față solicitărilor dacă știm cum să eliminăm stresul mental și încercăm să realizăm lucruri bine, atâtea câte se poate.

Luna aprilie, îngerii și viața nouă

Primăvara își face simțită prezența încă din martie, însă luna aprilie aduce o energie fantastică, așa că ne încărcăm energetic de la tot ce ne înconjoară. Oamenii își pot crește vibrația energetică și cu ajutorul îngerilor, care sunyt tot mai aproape de noi.

În multe zone din lume există diferite tradiții spirituale, iar luna aprilie este considerată o perioadă specială în care vibrația energetică a îngerilor pare să fie mai pronunțată și mai intensă. Această creștere a energiei angelice este adesea asociată cu simboluri ale renașterii, regenerării și începuturilor noi, ceea ce reflectă înflorirea naturii și revigorarea spiritului în acest sezon al primăverii.

În timp ce natura se trezește la viață din somnul iernii, se spune că și îngerii își intensifică prezența lor și interacțiunea cu lumea noastră. Ei vin să ne inspire și să ne încurajeze să renunțăm la vechile obiceiuri și să ne deschidem sufletele către noi perspective și oportunități. Prin intermediul lor, se spune că putem simți mai profund conexiunea noastră cu divinul și să primim ghidare și susținere pentru călătoria noastră pe acest pământ.

În această perioadă, se crede că îngerii ne trimit semne și sincronicități pentru a ne îndruma pe calea noastră și pentru a ne aminti că suntem susținuți și iubiți de forțele divinului. Este o vreme potrivită pentru a ne conecta mai profund cu propria noastră spiritualitate, pentru a ne dedica timpul meditației și rugăciunii și pentru a ne deschide inimile către mesajele subtile și inspirațiile pe care îngerii le transmit.

Vibrația energetică crește datorită îngerilor în aprilie, ceea ce ne oferă o oportunitate minunată de a experimenta miracolul și magia vieții și de a simți prezența divină în fiecare aspect al existenței noastre. Cu inimile deschise și sufletele receptive, putem primi darurile pe care îngerii le aduc și să ne lăsăm ghidați de lumină și iubire în călătoria noastră spre creștere și evoluție spirituală.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine