Andreea Sasu, primele declarații despre sarcină și relația cu Philipp Plein: „Lumea judecă prin ceea ce vede. Nu e ușor, în special că sunt și copii mici la mijloc”. Exclusiv

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Andreea Sasu (34 de ani) a vorbit în exclusivitate pentru Actualitate.net despre sarcină, dar și despre relația cu Philipp Plein. Însărcinată în al doilea trimestru de sarcină, românca din Pașcani îi va dărui designerului german cel de-al patrulea moștenitor. Deși mulți au judecat-o pentru că a ales să aibă din nou o relație cu celebrul creatorul de modă, Andreea Sasu crede că a făcut o alegere bună, fără să-i mai pese de judecata oamenilor.

Andreea Sasu este în culmea fericirii, căci va aduce pe lume primul ei copil, al patrulea, însă, pentru Philipp Plein. Fotomodelul, care a mai avut o relație cu designerul și în trecut, se pregătește să devină mamă și are tot suportul de la iubitul ei.

Andreea Sasu și Philipp Plein sunt împreună de un an

Andreea Sasu a confirmat pentru Actualitate.net că așteaptă un copil cu Philipp Plein. Fotomodelul a dezvăluit, în exclusivitate, că are o relație de un an cu designerul german.

„Tot ce se zice, că așteptăm un copil, este adevărat. Că suntem împreună de un an de zile și ca trăim împreună, da, e totul adevărat, cum a declarat și Philipp.”, a declarat Andreea Sasu pentru Actualitate.net.

Andreea Sasu a fost criticată pe social media că s-a împăcat cu Philipp Plein, dar și că a acceptat un cadou în valoare de 250.000 de euro de la iubitul ei, oamenii considerând că este doar o capcană a designerului de a atrage femeile în viața lui.

Fotomodelul a primit un Ferrari de la Philipp Plein, iar în imaginile cu faimosul cadou se vede și burtica de gravidă.

Andreea Sasu este însărcinată, iar în imaginile de pe Instagram i se vede burtica de gravidă
1 / 3

„Normal, noi, cei din familie, toți știam cum e situația, dar pentru lumea exterioară, care nu știe ce se întâmplă cu adevărat, lumea judecă prin ceea ce vede.

Dar situația trebuie luată cu calm și lumea trebuie să se obișnuiască, pentru ca nu e ușor, în special că sunt și copii mici la mijloc. Dar, repet, noi știm lucrurile cum le-am vrut și cum sunt din interior.”, a declarat Andreea Sasu pentru Actualitate.net.Philipp Plein, trei copii cu două femei

Designerul, în vârstă de 46 de ani, este tatăl a trei copii. Philipp Plein a devenit tată pentru prima dată în 2012, când a venit pe lume Romeo Prince Plein, din relația cu Fernanda Rigon. Cei doi s-au războit prin tribunale pentru custodia copilului, iar creatorul de modă și-a văzut copilul după câțiva ani de când mama lui a fugit cu el în Brazilia. În prezent, cei doi au o relație amicală de dragului băiatului, iar Romeo, acum în vârstă de 11 ani, are o relație apropiată cu frații lui. Într-o postare din iunie 2023, Philipp Plein i-a urat „la mulți ani” băiatului său cel mare.

View this post on Instagram

A post shared by 🚀👼🏻🌊 (@rocket.halo.ocean)

Al doilea copil al lui Plein este cu Lucia Bartoli, născut în 2022, pe nume Rocket Halo Ocean. În aprilie 2023, cuplul anunța venirea pe lume a celui de-al doilea copil al lor, cel de-al treilea pentru designer.

View this post on Instagram

A post shared by LUCIA BARTOLI 🧚🏽‍♀️ (@xluciabartoli)

De altfel, Lucia a postat pe Youtube și un vlog cu perioada sarcinii cu primul copil, dar și cu momentul nașterii.

În octombrie 2023, Lucia Bartoli a publicat pe Instagram imagini cu familia extinsă, după venirea pe lume a lui Rouge Sky Galaxy.

Lucia Bartoli a născut cel de-al doilea copil al lui Philipp Plein în octombrie 2023. Foto: Instagram
1 / 5

Andreea Sasu și Philipp Plein s-au reîntâlnit în această perioadă, adică în urmă cu aproape un an, iar fotomodelul a rămas însărcinată cu designerul, ceea ce înseamnă că relația cu Lucia nu a mai fost de actualitate. Cei doi s-au mutat împreună și e posibil să locuiască împreună cu vechea familie.

Philipp Plein exclude ideea de a trăi departe de copiii lui și e prezent în viețile lor. Cele două familii au căzut de acord să trăiască împreună de dragul copiilor.

Astfel, creatorul de modă urmează să devină tată pentru a patra oară.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine