Cum arată casa de 280 de milioane de dolari din Los Angeles a lui Philipp Plein, iubitul româncei Andreea Sasu

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Designerul german Philipp Plein se estimează că are o avere în valoare de aproape 800 de milioane de dolari, însă pe lângă conturile din bancă, acesta deține și câteva proprietăți care valorează tot câteva sute de milioane de dolari. Să luăm exemplu casa din Los Angeles, care este estimată la 280 de milioane de dolari, cu interioare fascinante și scumpe, dotată cu cele mai noi accesorii în materie de design.

Philippe Plein, alături de Andreea Sasu

Românca Andreea Sasu este norocoasă, căci va avea ocazia să locuiască în această casă, dat fiind faptul că urmează să-i aducă pe lume un copil celebrului creator de modă.

Chateau Falcon, reședința de vis din Los Angeles, în valoare de 280 de milioane de dolari

Philipp Plein a construit o vilă unde luxul este la el acasă, tocmai în inima orașului Los Angeles. Reședința se numește „Chateau Falcon”, iar designerul și
Lucia Bartoli au amenajat-o după bunul plac.

Fosta iubită a milionarului este cea care s-a ocupat mai mult de designul spaţiului, însă cei doi s-au despărțit recent, așa că Lucia va trebui să părăsească locuința, căci locului ei îi va reveni româncei Andreea Sasu, care urmează să-i aducă pe lume un moștenitor celebrului creator de modă german.

Andreea Sasu este însărcinată în trimestrul doi de sarcină, iar în momentul în care va locui în „Chateau Falcon” din Los Angeles, cu siguranță va fi nevoie de o schimbare radicală a reședinței, mai ales că peste tot există amprenta Luciei, fosta iubită a designerului de care s-a despărțit la aproape un an de când i-a dăruit cel de-al doilea băiat.

„Chateau Falcon” este dotată cu candelabre de cristal, camere bătute în diamante, dar și un joc luat din Paris pe care l-au îmbrăcat în aur. Bucătăria arată mai degrabă a cameră de zi, cu o plină și câteva sertare într-un colț, unde Lucia își prepara mesele, fiind vegană și nu gătea altceva.

De altfel, intrarea arată exact în „Frumoasa și bestia”, cu două scări imperiale care se întâlnesc în centru, luminate de o frescă în culori vii.

Zona de living este, de asemenea, realizată tot într-un lux orbitor, cu o oglindă imensă care este, de fapt, un televizor. Casa are un spa demențial, dar și o zonă de film, plus multe alte camere. Reședința este de vacanță și considerată casă de oaspeți.

Andreea Sasu este însărcinată cu Philipp Plein

Philipp Plein urmează să fie tată pentru a patra oară. Ca și în cazurile multor celebrități, designerul german are trei copii cu două femei.

Primul născut al lui Plein este Romeo Prince Plein, născut în 2013, din relația cu Fernanda Rigon. „Acesta este momentul în care mi-am întâlnit fiul după patru ani. Pe 25 decembrie 2014, fiul meu, Romeo Prince Plein, la vârsta de 1 an și șase luni, a plecat cu mama lui în Brazilia. De atunci, am irosit ani în care ne-am certat și ne-am luptat în instanță pentru nimic, în loc să-i oferim fiului nostru ceea ce merită cu adevărat. Un tată și o mamă.”, scria Plein în 2018. Acum, băiatul are 11 ani.

View this post on Instagram

A post shared by Philipp Plein (@philippplein)

Al doilea copil pe care Philipp Plein îl are este băiețelul din relația cu Lucia Bartoli, care în urmă cu un an i-a adus pe lume și cel de-al treilea moștenitor. Deși părea că trăiesc dragostea adevărată, iată că cei doi s-au despărțit, după cum designerul german a confirmat.

Se pare că Philipp Plein s-a reunit cu Andreea Sasu în urmă cu mai bine de jumătate de an, care a rămas însărcinată cu cel de-al patrulea copil al designerului.

Cu toate că Andreea Sasu urmează să-i aducă pe lume al patrulea moștenitor, iată că Plein petrece în continuare timp cu fiul lui și Lucia. Într-un ultim story de pe Instagram, cei doi apar alături de băiețelul lor, la o plimbare prin Los Angeles. Foarte degajați și destul de liniștiți, atât Plein, cât și Lucia apar în clipul de pe Insta.

Andreea Sasu a anunțat că este gravidă printr-o postare pe Instagram în care era fericită că a primit un autoturism în valoare de 250 de milioane de dolari de la celebrul designer. De altfel, tot atunci i s-a văzut și burtica de gravidă.

Lucia apare în filmulețele lui Philipp Plein de pe Instagram
1 / 2

Philippe Plein a avut o relație de iubire și cu Mădălina Ghenea, pe care a părăsit-o tot pentru o fostă iubită, Morgan Osman. Adevărul este că designerul german a cam jonglat cu femeile în viața lui, ceea ce i-a adus și eticheta de mare cuceritor.

Plein s-a iubit și cu Justyna Gradek, fosta iubită a lui Alex Bodi.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine