Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Alexandru Dobrescu (40 de ani), în plin scandal cu fostele iubite, face declarații siropoase și neașteptate despre Cristina Cioran (46 de ani). Afaceristul a mărturisit că încă mai are sentimente pentru prezentatoarea TV, ba chiar a numit-o „femeia vieții lui”.

Alex Dobrescu, declarații siropoase pentru Cristina Cioran, deși are mai multe plângeri penale făcute


Alexandru Dobrescu este un amalgam de stiluri, sentimente, experiențe, cu o viață greu de înțeles pentru unii, de apreciat pentru alții, însă și cu o încurcătură teribilă pe plan amoros. Are doi copii cu două femei diferite, foste bune prietene de-ale lui pe care le-a făcut mame. Pe una a luat-o de nevastă, iar cu cealaltă a fost cât pe ce să se căsătorească. Din păcate, relațiile s-au terminat prost.

Alex Dobrescu, despre Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele”

Cristina Cioran i-a făcut numeroase plângeri penale fostului iubit, însă, chiar și așa, Alex Dobrescu mărturisește că prezentatoarea TV este femeia vieții lui.

Actualitate.net a luat legătura cu fostul iubit al vedetei, care a mărturisit că încă o iubește, însă nu-și dorește să mai fie împreună. „Cristina este femeie pe care am iubit-o și pe care o voi iubi cel mai mult în viața asta. Este femeia vieții mele. Suntem o entitate în două corpuri. Vreau să o văd bine, fericită, mâncată, băută, dar nu la masa mea. Dragostea noastră a fost ca o călătorie, doar că nu am avut o hartă.”, a declarat Alex Dobrescu, pentru Actualitate.net.

Deși o iubește nespus de mult, omul de afaceri nu-și mai dorește o relație cu prezentatoarea TV, iar asta pentru că se simte trădat. „Nu poți chema Poliția și inventa chestii, doar pentru că ea crezut că/calitățile mele sunt un reproș la adresa defectelor ei.”, a mai spus Alex Dobrescu.

Alex Dobrescu, în scandal cu cele două Cristine din viața lui

Alexandru Dobrescu are mai multe plângeri penale făcute pe numele lui de către cele care i-au fost partenere de viață, dar și un accesoriu inedit, o brățară la picior care nu-l lasă să se apropie de prezentatoarea TV, însă, cu toate astea, proprietarul social clubului „Above the Sky” declară că e femeia vieții lui.

Alex Dobrescu a avut o relație de patru ani cu prezentatoarea TV Cristina Cioran, de care s-a despărțit anul trecut. De atunci și până în prezent, între cei doi au avut loc mai multe dispute, însă care nu au rămas în zona privată, ci s-au transformat într-un adevărat circ mediatic.

Cristina Cioran a cerut ordin de restricție împotriva lui Alex Dobrescu, pe care l-a și obținut, după ce acesta ar fi agresat-o fizic și verbal. De altfel, afaceristul din Capitală are și o brățară la picior care nu-i permite să se apropie de fosta parteneră de viață, cu care are o fetiță de trei ani.

Alex Dobrescu va fi obligat să poarte un dispozitiv electronic la picior timp de 10 luni. Decizia instanței a venit în aprilie, după mai multe încercări ale Cristinei Cioran de a prelungi ordinul de restricție.

Cristina Cioran i-a făcut patru plângeri penale lui Alex Dobrescu, în timp ce Cristina Dobrescu, fosta soție cu care are un băiat, i-a făcut plângere penală zilele trecute. Pe 20 mai, la Judecătoria Sectorului 2 din Capitală, fostul iubit al Cristinei Cioran a fost chemat să dea cu subsemnatul, după ce a atacat balconul fostei neveste.

Ce s-a întâmplat, de fapt? Alex Dobrescu susține că a vorbit cu fosta soție să încaseze o sumă de bani pe Revolut în numele lui, după care să-i returneze. Din spusele afaceristului, femeia nu ar mai fi vrut să-i răspundă la telefon, a mers acasă, a bătut la ușă, după care ar fi forțat-o. Ulterior, Alex Dobrescu s-a dus la o florărie, a luat un ghiveci de flori și l-a aruncat în balconul apartamentului. Cristina Dobrescu a făcut plângere la Poliție după acest incident.

Cristina Cioran are un nou iubit?

Cristina Cioran a declarat, recent, că ar avea un nou iubit, fiind vorba de un afacerist cu care ar vrea să se mute peste hotare. Curios este că, în cel mai recent clip postat pe Youtube, prezentatoarea TV spune că nu are, de fapt, pe nimeni.

„Am uitat să mă dau cu ruj. Și eu mă dau cu ruj și când gătesc, dragă. Trebuie să fiu aranjată, cică. Nu știu pentru cine, s-o găsi cineva.”, a spus prezentatoarea TV, care, de fapt, mărturisește că nu are pe nimeni.

Alex Dobrescu întărește supozițiile, spunând că are mesaje de la Cristina în care îi transmite că-l iubește.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine