Lovitură pentru Cristina Cioran. Decizia judecătorilor a doborât-o. Mesajul îngrijorător al prezentatoarei TV pe Instagram: „Lasă, mami, că suntem noi două, cât mai suntem împreună...”

2 minute
Publicat:
Autor: Alexandra Marin

Cristina Cioran trece prin clipe grele, căci fostul ei iubit, Alex Dobrescu, ar fi agresat-o atât pe ea, cât și pe fetița ei, spune prezentatoarea TV. Vedeta ar fi cerut ordin de restricție, pe care l-a avut timp de câteva luni, însă care nu mai este valabil, potrivit deciziei instanței.Cristina Cioran a primit o lovitură de la judecători. Alex Dobrescu nu are ordin de restricție

Cristina Cioran și-a ținut fanii la curent cu întreaga situația, iar înainte să afle decizia judecătorilor, ea spera ca aceștia să-i aprobe cererea, dat fiind faptul că avea și probe video la dosar din care reieșea că Alex Dobrescu ar fi fost agresiv fizic și verbal.

„Știu că așteptați ceva informații și de la mine. Și ... o să vă spun, sunt ok. A fost o înfățișare la Judecătoria Sector 2 destul de grea, pentru că nu mi-a fost deloc ușor să vorbesc despre lucrurile care ni s-au întâmplat și mie, și fetiței mele. Așadar, bine că s-au terminat. Ia uite, ea este Ema. Aștept pronunțarea, când o fi, cum o fi. Vă pup. Mulțumesc!”, a spus Cristina Cioran pe InstaStory, în timp ce în cadru a apărut și micuța de doi ani.

La scurt timp după ce a aflat că judecătorii au respins cererea pentru ordinul de restricție, Cristina Cioran a postat un mesaj îngrijorător pe social media. Prezentatoarea TV apărea în clipuri de față cu fiica ei, în care vorbea de trauma prin care cele două trec.

Cristina Cioran trăiește cu teama de a nu-i fi luată fetița, lucru pe care l-a și enunțat, subtil, pe Insagram.

„Iată că, din păcate, cererea mea nu a fost admisă. Chiar dacă au fost probe video. Eu nu sunt sifon, dar pentru că el este .... mi s-a respins cererea. Foarte ciudat, deși au fost probe de agresiune, e foarte greu să înțelegi. Nu mai am nimic de zis ...”

„Lasă, mami, că suntem noi două, cât mai suntem împreună. Om vedea. Suntem bine. O să fim și mai bine. Te iubesc, mami.”, a mai spus Cristina Cioran, înainte cu câteva ore să ajungă în platoul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine