Daniela Gyorfi a întors toate privirile la petrecerea Unica. Artista a apelat la un truc genial ca să pară mult mai tânără și a fost de nerecunoscut

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Daniela Gyorfi (55 de ani) a strălucit la propriu la petrecerea Unica, unde și-a făcut apariția într-o rochie verde lungă, ușor decoltată, cu o crăpătură pe mijloc, perfect accesorizată cu sandalele cu pietricele argintii. Cântăreața a purtat un machiaj în ton cu ținuta, iar de părul vedetei s-a ocupa Adi Constantin, hairstylistul vedetelor.

Daniela Gyorfi


Daniela Gyorfi știe să se reinventeze, iar cu fiecare apariție publică dovedește acest lucru din plin. E adevărat că este ajutată și de stiliști sau medicii esteticieni, însă, ca orice femeie care se respectă, are grijă de aspectul ei fizic, mai ales că scena este viața ei și a trăit toată viața în atenția publicului.

Cântăreața a trecut prin multe greutăți, însă nimic nu a doborât-o, iar cu fruntea sus a făcut față tuturor provocărilor. Și chiar dacă timpul nu iartă pe nimeni, iată că Daniela Gyorfi a găsit soluții și pentru a combate anii care trec și nu se mai întorc.

Aflată la 55 de ani, Daniela Gyorfi a făcut furori la petrecerea Unica, unde a afișat un look demn de vedetele de la Hollywood. Responsabili pentru modul în care arată sunt mai mulți specialiști.

Daniela Gyorfi, strălucitoare la fiecare eveniment monden. Vinovat: Adi Constantin

Știm cu toții că o frizură, o culoare de păr, dar și modul în care este coafat schimbă cu totul fizionomia feței. Așa a apărut Daniela Gyorfi la petrecerea Unica, total schimbată, cu o coafură „trăsnet”, care a întinerit-o peste 10 ani. De altfel, și machiajul a fost unul spectaculos. Nu mai vorbim și de ținută. Nota 10 pentru Daniela!

Dacă vă întrebați cine este responsabil pentru look-ul artistei, iată că cel „în cauză” este chiar Adi Constantin, hairstylistul vedetelor din România, prezent și el la petrecerea Unica.Daniela Gyorfi, ca o zeiță la petrecerea Unica. Foto: Instagram

Adi Constantin ne-a spus cum a reușit să-i îmbogățească podoaba capilară Danielei Gyorfi. „Am folosit patru pachete de extensii extra large din păr natural. A fost coafată în stilul lui Jennifer Lopez, pentru că petrecerea a fost una vibrantă, iar look-ul trebuia să fie unul pe măsură.”, a declarat hairstylistul Adi Constantin pentru Actualitate.net.

Adi Constantin este hairstilystul Danielei Gyorfi

Daniela Gyorfi face muzică din adolescență

Născută în București, Daniela Gyorfi a crescut cu mama sa, pe care a pierdut-o în 2013, după o lungă suferință. Pasionată de muzică de mică, cântăreața a absolvit liceul George Enescu din Capitală, după care Școala Populară de Artă.

Daniela Gyorfi a devenit cunoscută în anii 90, după mai multe colaborări cu interpreți de muzică lăutărească și manele, devenind, ulterior, însăși un nume.

Una dintre cele mai de succes melodii ale sale este „De ce mă minți, de ce minți”, interpretată cu Liviu Guță, compusă de Costi Ioniță, cu care a rupt topurile muzicale în urmă cu aproape 20 de ani.

Daniela Gyorfi a rămas în preferințele muzicale ale oamenilor și a lansat hituri peste hituri, iar cea mai nouă melodie lansată este „Milioanele de stele”

Daniela Gyorfi este căsătorită cu George Tal, împreună cu care are o fetiță pe nume Maria, acum în vârstă de 14 ani.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine