Ce frumoasă a fost Daniela Nane la brațul iubitului mai tânăr. Parcă a renăscut! Controversele apărute după Premiile Gopo

4 minute
Publicat:
Autor: Daria Andries

Daniela Nane (52) de ani parcă a înflorit de când are o relație cu tenorul Octavian Ene (29 de ani), cu care a venit însoțită la Premiile Gopo 2024. Însă nu este întâmplătoare apariția ravisantă a actriței, căci sfatul ei pentru a arăta bine este „hidratarea pe interior și exterior” - apă pentru organism, iubire pentru trup și suflet. Iată că Daniela Nane a găsit elixirul fericirii și bea zilnic din el.Daniela Nane are 52 de ani, dar e cu zâmbetul pe fuze, mândră de realizările sale, iar de ceva timp este și pe plan amoros aranjată. După ce a divorțat de Adrian Cioroianu, actrița și-a găsit bucuria de-a fi alături de mai tânărul ei coleg de la teatru, Octavian Ene.

După cum prea bine știe toată lumea, Daniela Nane este director artistic la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde până nu demult a fost angajat și Octavian Ene. Dar pentru că erau într-o situație mai puțin obișnuită, tenorul a renunțat la postul pe care îl avea pentru dragostea pe care i-o poartă Danielei. Au venit, însă, oportunități mai importante, lucruri care au cântărit, desigur, în decizia de a pleca. Tot la Ambasadorii lucra și balerina Carmen Mărgărit, cea care i-a fost iubită lui Octavian Ene până chiar anul trecut.

Galerie imagini 1 / 2

Daniela Nane a strălucit la brațul lui Octavian Ene, la Premiile Gopo

Daniela Nane reușește să atragă toate privirile chiar și acum, la 52 de ani. Vârsta nu este, clar, un impediment în viața ei, astfel că are un iubit cu „doar” 20 de ani mai tânăr. Una peste alta, actrița chiar este fericită și se bucură de compania tenorului Octavian Ene, care o iubește până peste poate.

Cei doi fac vacanțe împreună, și-au prezentat familiile, iar acum au bifat și prima apariție publică. Daniela Nane și Octavian Ene au fost prezenți la Premiile Gopo, unde nu au dorit să comenteze detalii despre relația lor, însă au stat la poze, iar actrița a „dezvăluit” care ar fi formula pentru fericire.

„În primul, rând apă și, în al doilea rând, apă. Deci, este foarte important să ne hidratăm și pe dinăuntru și pe dinafară. Curățarea tenului și dietă, să ai grijă la ce mănânci. Să mănânci cât mai curat și cât mai sănătos.”, a explicat Daniela Nane pentru Viva, după ce a fost întrebată ce face de arată așa bine, astfel că nu a putut să nu spună că și că trebuie să fim bine și sufletește.

Iubitul mai tânăr a completat-o, adăugând că și somnul este important pentru un echilibru în viață. „Da. Și somn. UIte, mi se șoptește aici. Cam asta e.”, a conchis Daniela Nane.

Actrița a purtat o rochie cu umerii goi, cu brațele ușor bufante și cu mici trandafiri din voal aplicați, roșie, înflorată.

Daniela Nane a purtat o rochie diafană. Foto: Viva.ro
1 / 4
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine