Transformarea Alinei Vidican la brațul milionarului Claude Senhoreti. Fosta soție a lui Cristi Borcea e de nerecunoscut / Foto

5 mai 2021   Monden

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, trăiește o viață la care multe femei doar visează. Devenită milionară după divorțul de afaceristul român, timișoreanca a rămas la Miami, unde și-a cunoscut actualul iubit, un om bărbat putred de bogat, cu multe zerouri în conturi. Claude Senhoreti este cel care o face fericită de câțiva ani încoace.

article img
Alina Vidican, alături de iubitul ei milionar

Alina Vidican, tunată din cap până în picioare și fericită alături de milionarul Claude Senhoreti

Afaceristul din S.U.A este o persoană pozitivă, plină de adrenalină, care a făcut-o și pe Alina Vidican să adopte aceeași stare de spirit, deși a trecut printr-un divorț și decesul tatălui ei, decedat chiar în urmă cu câteva luni.

Într-una din postările de pe internet, milionarul susține că „dacă vrei să fii fericit încearcă să nu provoci trecutul, nu îți face griji pentru viitor și focusează-te pe prezent. Nu lăsa amintirile trecutului să limiteze potențialul viitorului tău. Nu există limite pentru ce poți obține în viață, cu excepția minții tale!”, este îndemnul lui Claude Senhoreti, care pare să aibă succes în cazul lui, dar și al iubitei sale, Alina Vidican, care a devenit alt om de când îi stă alături.

article img
Claude Senhoreti este pasionat de mașini, în special de cursele Ferrari. Sursa foto: Facebook

Milionarul este CEO și proprietarul companiei Sienna Motors și are în palmares mașini de milioane de euro. Claude Senhoreti este un bărbat divorțat, locuiește în Miami, Forida, iar din 2019 se iubește cu fosta soție a lui Cristi Borcea.

Alina Vidican își însoțește iubitul milionar la majoritatea competițiilor cu mașini la care ia parte. Drept dovadă pentru iubirea pe care i-o poartă, Claude Senhoreti, la origini brazilian, a postat imagini pe contul de Facebook cu timișoreanca.

article img
Alina Vidican, împreună cu milionarul Claude, după ce afaceristul a câștigat un trofeu

Se vede cu ochiul liber că Alina Vidican este în culmea fericirii, radiază alături de cel care l-a înlocuit pe Cristi Borcea. Timișoreanca a avut grijă și ca aspectul ei să se schimbe, astfel că a renunțat la tatuajul cu Cristi Borcea de pe spate, și-a tunat posteriorul, buzele, iar chipul este perfect după mici intervenții.

article img
Alina Vidican și Claude. Sursa foto: Facebook

Divorț tumultos de Cristi Borcea, fostul amant și soț

În vârstă de 37 de ani, Alina Vidican s-a căsătorit cu Cristi Borcea în 2011, au avut o nuntă de vis, unde Gigi Becali le-a fost naș. Cele mai importante figuri din politică, fotbal și spațiul public au luat parte la eveniment. 5 ani mai târziu, cei doi au divorțat cu scandal, după ce fostul șef de la Dinamo a renunțat la Alina în favoarea Valentinei Pelinel, care i-a devenit soție și i-a dăruit încă trei copii.

Borcea mai are 2 copii, pe Gloria (6 ani) și Alexandru (9 ani), cu Alina Vidican, 3 copii cu Mihaela Borcea, prima soție, dar și o fată cu o avocată. 

Până la urmă, Alina Vidican s-a resemnat și a ales să iubească la rândul ei. Și-a găsit liniștea în brațele milionarului Claude Senhoreti. Înainte să devină doamna Borcea, timișoreanca a fost timp de 8 ani amanta oficială a afaceristului din Capitală. Încă din timpul mariajului cu Mihaela, Borcea se împărțea între Alina și soția cu care avea, la acea vreme, singurii săi copii, pe Patrik Borcea, Angelo Borcea și  Antonia Melissa Borcea.