Uimitor cu ce se ocupă acum Lucian Viziru, după 10 ani de când s-a mutat în Germania. A făcut anunțul public/ VIDEO

3 februarie 2021   Monden

Lucian Viziru s-a reprofilat, după ce ani la rând a testat mai multe profesii. Iată că fratele lui Augustin Viziru a reușit să găsească un domeniu care să-i placă, dar care să-i aducă și bani cu siguranță. A învățat să editeze foto/video, iar acum a lansat pe Youtube o serie de clipuri de succes.

article img
Lucian Viziru. Sursa foto: Facebook

Actorul și cântărețul Lucian Viziru a renunțat la viața publică după ce s-a căsătorit cu Ema, fosta sa iubită din adolescență. Mult râvnit de majoritatea divelor, fiind considerat și unul dintre cei mai frumoși bărbați din showbiz, Lucian Viziru a renunțat la celebritate în favoarea unei vieți liniștite de familie.

Lucian Viziru s-a lansat pe Youtube cu fabule pentru copii

Actorul a decis să facă o schimbare în viața lui și a învățat cum funcționează Youtube-ul, programele de editare foto/video și ce trebuie să facă pentru a câștiga bani din asta. Cel mai iubit public format din copii îi vor asculta poveștile, fabulele pe care le pot auzi la ceas de seară, așa cum odinioară ce mici ascultau povești la radio înainte de culcare.

Citește și: Cristina Ich, schimbare de look surprinzătoare, la câteva zile după ce și-a făcut breton. Arată ca o zeiță / FOTO

Fabulele lui Lucian Viziru pot fi ascultate pe Youtube și sunt povești curate, spuse din bătrâni, citite cu atenție și blândețe. Cu siguranță actorul va da lovitura cu aceste clipuri care vor fi derulate de pitici și părinți.

Actorul s-a căsătorit în 2010 cu Ema, dragostea lui din liceu

Lucian Viziru a avut numeroase relații cu femei cunoscute de la noi din țară, însă printre cele mai controversate au fost relațiile cu Tania Budi și Catrinel Sandu.

Deși era în pe buzele tuturor, apărea peste tot, era invitat la toate evenimentele mondene și dorit în seriale și reclame, Lucian Viziru a renunțat la tot și s-a retras din viața publică de câțiva ani.

În 2010 s-a căsătorit cu Ema, iar împreună au un băiat de de aproape 9 ani. Familia Viziru locuiește în Germania din 2013, unde actorul a încercat să își schimbe viața. Lucian Viziru a devenit antrenor de tenis, crezând că va face bani din asta, însă, din păcate, experiența nu i-a adus veniturile dorite la început.

„În Germania am făcut foamea. Toată ziua mâncam o banană sau două până seara când ajungeam acasă. Nu aveam timp, alergam întruna pe teren, sunt foarte stricți”, a declarat Lucian Viziru, cu o sinceritate neașteptată, în emisiunea Oanei Turcu, de la Antena Stars.

În prezent, Lucian Viziru se ocupă tot de tenis, este antrenor, iar lucrurile au început să meargă într-o direcție mai bună în acest domeniu, iar actorul se poate susține financiar din asta. De curând, el a abordat și Youtube-ul, unde a început să posteze clipuri cu fabule pentru copii.

Citește și: Bianca Drăgușanu, în culmea fericirii, alături de un prezentator celebru: „Ce faci, iubi meu?”

Soția lui Lucian Viziru lucrează la o firmă cu un program de patru ore pe zi, iar în perioada situației de urgență, unde și în Germania s-au impus restricții, a stat cu familia. Înainte de pandemie, Ema avea o viață normală.  „Păi, în primul rând mă duceam la serviciu – lucrez part time la o firmă de consultanţă, după care aveam viaţa obişnuită de mamă şi de soţie: mers la supermarket, gătit, făcut curat, făcut lecţii şi activităţi cu copilul… Nimic special”, a declarat soția lui Lucian Viziru pentru okmagazine.