Kim Kardashian a depus actele de divorț pentru a oficializa despărțirea de Kanye West. Ce a distrus mariajul starurilor?

21 februarie 2021   Monden

Nu mai există cale de întoarcere în ceea ce privește relația de iubire dintre Kim Kardashian și Kanye West, care ar fi depus deja actele de divorț.

article img
Kim Kardashian, alături de Kanye West și trei dintre cei 4 copii ai lor. Sursa foto: Instagram

Kim Kardashian a depus actele de divorț. Cine rămâne cu custodia celor 4 copii și care au fost motivele separării?

Zvonurile cu privire la o despărțire dintre Kim Kardashian și Kanye West circulă de ceva timp, ba chiar sunt vreo doi ani de când s-a vehiculat prima dată că cei doi vor divorța și c s-au separat.

Potrivit TMZ.com, un tabloid american, vedeta din Keeping up with the Kardashians ar fi fost cea care a ar fi depus actele de divorț și totodată cea care a dorit să se despartă de celebrul rapper.

Toate demersurile legale ar fi fost făcute, inclusiv cu privire la custodia celor 4 copii ai cuplului, North, Saint, Chicago și Psalm, care vor rămâne alături de mama lor. Până acum, Kim Kardashian și Kanye West nu au făcut publice informații despre problemele din căsnicie, cu atât mai puțin despre divorțul care le bate la ușă.

Citește și: Oana Zăvoranu s-a aliat cu Alex Bodi! Ce cadou a primit Daria Radionova de la actrița din Sacrificiul

Cele două vedete au semnat un contract prenupțial înainte de căsătorie, așa că nu vor fi mai discuții despre împărțirea averii, cum nici a afacerilor pe care le-au demarat împreună. 

Kim Kardashian este o femeie de afaceri și o vedetă de televiziune cu o avere estimată de revista Forbes de 780 de milioane de dolari. 

Pe de altă parte, Kanye West a devenit oficial miliardar, cu o avere de 1,3 miliarde de dolari, fiind al doilea cel mai bogat rapper din lume, după Jay Z. Rapperul a făcut avere din muzică, imobiliare și modă.

Motivele care ar fi dus la despărțirea și imediat divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West ar fi candidatura rapperului din 2020, dar și un moment de infidelitate al cântărețului de rapp.

Kanye West este la primul divorț, în timp ce Kim Kardashian a mai fost căsătorită de încă două ori, A divorțat în 2004 de producătorul muzical, Damon Thomas, după care s-a căsătorit în august 2011 cu jucătorul de baschet Kris Humphries, însă au divorațat după 72 de zile.