Dana Budeanu a dezvăluit drama pe care o poartă în suflet de doi ani. Suferința pe care o va ține în suflet toată viața / Video

27 februarie 2021   Monden

Dana Budeanu ascunde o mare dramă. Este vorba de moartea unui prieten foarte bun care a marcat-o profund și care și acum îi dă fiori. Fashion editorul a vorbit despre dispariția prematură a lui Alex Faur, un afacerist milionar care a încetat din viață din cauza unei boli necruțătoare.

article img

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Dana Budeanu a vorbit despre viață, despre propria persoană, dar și despre lucrurile care au marcat-o. Faimosul om de afaceri Alex Faur, care a încetat din viață după o luptă grea cu leucemia. 

Citește și: Giulia Anghelescu, la Cronica Carcotasilor! Artista, aparitie de infarct, cu un decolteu impresionant

Alex Faur a descoperit târziu boala, care l-a răpus în doar două luni. O altă variantă a morții subite a fost și infectarea cu salmonela, după ce a mâncat un tartar de pește. Cel mai probabil, afaceristul a depistat boala care-l măcina pe interior după infecția cu salmonela.

Dana Budeanu se numără printre cei care și acum, la aproape doi ani de la moartea lui Alex Faur, suferă și se gândește la acesta, considerând că nu a întâlnit în viața ei o persoană atât de îndrăgostită de viață precum Alex Faur, care a decedat la 40 de ani.

Citește și: Imaginea momentului cu Jador de la Survivor și Georgiana. Cât de îndrăgostiți și fericiți sunt cei doi

„Cu excepția lui Damian, eu n-am mai văzut un om care să iubească atât de mult viața. Domnule, Alex se trezea dimineața și spunea cu o bucurie cât de mult ar mânca el un croasant cu migdale, era așa fericit pentru asta. Era fericit cu lucrurile simple, era fericit din interior”, a povestit Dana Budeanu cu lacrimi în ochi.

Dana Budeanu nu obișnuiește să discute despre viața personală, cu atât mai puțin despre persoanele dragi. Ea nu a vrut să-i dezvăluie tot numele prietenului decedat, cel care a fost prieten și cu Damian Drăghici.

Lăutarii din podcastul artistului i-au cântat o melodie de jale, cu dedicație pentru Alex Faur.