Cleopatra Stratan și Edward Sanda, pozați în ipostaze intime, în dormitor / Foto

24 februarie 2021   Monden

Cleopatra Stratan apare alături de Edward Sanda într-o ipostază intimă, chiar din dormitorul cuplului. Artistul apare la bustul gol, iar  frumoasa cântăreață pozează senzuală alături de el, dându-și cu mâna prin păr.

article img
Cleopatra Stratan, alături de Edward Sanda. Sursa foto: Instagram

Cleopatra Stratan și Eduard Sanda, pozați în ipostaze intime

Cei doi îndrăgostiți nu mai știu cum să-și exprime dragostea public unul față de celălalt. Dacă frumoasa Cleopatra este mai reținută cu pozele îndrăznețe, iubitul ei este mai dezghețat și postează pe Instagram poze în care apare la bustul gol alături de tânăra moldoveancă. Pavel Stratan le-a dat liber la iubire, așa că cei doi fac tot ce le taie capul, sunt tineri, liberi, majori și vaccinați, cum vine vorba.

Artiștii au o relație bazată pe respect, în primul rând, însă trăiesc în același timp și o dragoste pasională.

article img
Cleopatra Stratan, alături de Edward Sanda. Sursa foto: Instagram

Edward Sanda este înnebunit după Cleopatra, iar anul trecut de ziua ei a cerut-o de nevastă. La cei 18 ani ai săi, fiica lui Pavel Stratan a avut două motive de sărbătorit: logodna și majoratul. Acum, că sunt deja de un an împreună, dar și viitori soți, îndrăgostiții se pozează în intimitate.

Citește și: Imaginea momentului cu Jador de la Survivor și Georgiana. Cât de îndrăgostiți și fericiți sunt cei doi

Cântăreațul apare de multe ori la bustul gol, alături de frumoasa Cleopatra, care pare că radiază alături de Edward Sanda, care o iubește și o întreține cu gesturi tandre.

article img
Cleopatra Stratan, alături de Edward Sanda. Sursa foto: Instagram

Cleopatra și Edward formează cuplul perfect și își doresc să se căsătorească în viitorul apropiat, ba chiar să facă și copii împreună. Pentru dragostea lor, dar și pentru cariera muzicală a tinerei, Pavel Stratan s-a mutat în București cu întreaga familie.

Citește și: Imaginea momentului cu Jador de la Survivor și Georgiana. Cât de îndrăgostiți și fericiți sunt cei doi

Edward Sanda este foarte bine intenționat, dar mai ales foarte hotărât în ceea ce privește viitorul lui alături de cântăreață. Mai mult, inclusiv părinții lui au fost bucuroși la auzul veștii că acesta dorește să-și întemeieze o familie alături de Cleopatra, deși amândoi sunt foarte tineri.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, drumul spre succes

Frumoasa artistă are 19 ani și devenit celebră atât în România, cât și în Republica Moldova cu melodia Ghiță, te aștept diseară la portiță. Edward Sanda este și el un tânăr talentat, plin de succes, devenit celebru după ce a lansat piesa „Doar a ta”, în colaborare cu Ioana Ignat, cu 57 de milioane de vizualizări pe Youtube, fiind și cea mai căutată melodie pe Shazam. A doua piesă de succes, în colaborare tot cu Ioana Ignat, a fost „În palma ta”, care a adunat 45 de milioane de vizualizări.