#Alex Bodi

Ce spune Alex Bodi dupa ce Bianca Dragusanu a facut publice imaginile cu ea batuta de afacerist

15 februarie 2021   Monden

Alex Bodi a avut prima reacție publica, in urma acuzaților pe care fosta sotie i le-a adus. Bianca Dragusanu a declarat tot emisiunea lui Capatos ca a fost snopita in bataie. 

article img

Bianca Dragusanu a fost zilele trecute la Capatos, locul in care a devenit celebra in urma cu peste 10 ani ca asistenta tv, unde a povestit despre traumele pe care le-a trait cu Alex Bodi.

Alex Bodi, reactie la acuzatiIle Biancai Dragusanu

La un interval scurt de timp, omul de afaceri din Medias a oferit primul interviu dupa dezvaluirile facute de Bianca Dragusanu.

Se pare ca afaceristul este o persoana asumata si a explicat ce s-a intamplat intre el si fosta sotie si cum au degenerat lucrurile in relatia lor, dar mai ales de ce vedeta tv vorbeste abia acum, dupa 4 luni, despre ce s-a intamplat intre ei.

“In primul rand, nu exista niciun santaj. Daca ma intrebi personal este virba de o razbunare si o diversiune. Cred ca a publicat aceste poze ca sa imi faca mie rau. De ce ai vrea sa publici ceva dupa atata timp daca eu nu mai am nicio treaba cu tine?!!! Poza a fost publicata de o jurnalista si doamna respectiva a recunoscut totul. Si de aclo a pornit. Bianca a postat apoi pozele vanata la ochi. 

Jurnalista respectiva mi-a spus ca ea are poze cu Bianca batuta mai demult. Iar eu i-am spus ca toate pozele alea mai sunt si dupa operatii si i-am aratat poza cu ea dupa aceasta operatie. Nu cred ca e ceva ce o devantajeaza. 

S-a agatat acum pur si simplu ca sa aiba motiv ca sa le dea ea. Ma refer la pozele cu ea vanata la ochi. Pentru ca zice ca eu am dat poza cu ea dupa operatie si acum se razbuna.

A spus ca a avut discutii cu mine si a spus ca ii este frica de mine. Chiar insist sa-i transmit ca nu am nimic cu ea si nu vreau sa mai am de-a face cu ea”, a declarat Alex Bodi pentru emisiunea lui Capatos.

Alex Bodi a recunoscut ca a lovit-o pe Bianca Dragusanu

“Am vazut si pozele publicate. Am vazut data de 8 decembrie 2012. Incidentul s-a intamplat la Viena si am povestit la Antena Stars. Si da, am lovit-o si am recunoscut. Mi se pare o aberatie sa spui ca a stat numai in batai. 
A existat un alt moment in 30 septembrie, dar lumea trebuie sa inteleaga niste lucruri, cum am ajuns in situatia aia. Tu ca femeie sa sati la bataie daca tot tu stii si spui ca eu sunt o sociopat? Eu stau sa tot apar la tv sa vorbesc asemenea aberatii. Pai am video-uri pe care nici ea nu ar vrea sa le vada nici peste o suta de ani.

Eu cred ca are tulburari psihice. Vrea ea sa ma pedepseasca pe mine dupa 4 luni de zile. Nu poti sa zici ca te-am snopit in bataie cand tu dupa 4 zile ai plecat cu mine in vacanta si apoi isi face tatuaj pe mana cu suflet pereche.

Acum, dupa patru luni de cand o ignor. De ce cauti tu sa imi faci dosare si sa spui ca numai batuta te-am tinut? Asta e bipolarism. Nu poti sa spui ca a fost batuta continuu, cand tu ai fost numai in vacante cu mine. O femeie cu capul pe umeri ar fi spus stop. Imi zicea ca mergem pe drumuri separate. Daca eu simteam si vedeam ca nu mai vrea, noi ne desparteam de multa vreme.

De ce toate relatiile ei au fost violente? Sa zicem ca eu sunt nebun, dar restul barbatilor din viata ei cum au fost?”, a declarat Alex Bodi pentru emisiunea lui Capatos.