#Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, filmată și acuzată că se prostituează: „Pe câți bani ai zis că mergi, pe 10.000 de euro?/ Nu, pe 15.000 mii” Video

19 februarie 2021   Monden

Bianca Drăgușanu este într-un mega scandal în care este acuzata că se prostituează și că a avut negocieri pentru a o scoate la produs și pe fosta soție a lui Alex Bodi. 

article img
Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean. Sursa foto: Playtech.ro.

Cele doua femei apar într-un video în care se ceartă, iar între ele intervin Gabi Badalau și Valentin Brăescu.

Întreagă scena s-a întâmplat de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, iar seara a fost una cu tensiune. Dialogul dintre fosta prezentatoare Kanal D și Iulia Sălăgean, dar și cei doi bărbați este pur și simplu ireală.

Citește și: Fosta soție a lui Alex Bodi o dărâmă pe Bianca Drăgușanu. Iulia Sălăgean, dezvăluiri de senzație: „Este moartă” / Video

Cancan.ro a publicat întreaga conversație prin care imaginea Biancăi Drăgușanu este grav afectată. 

Gabi Bădălău către Bianca: “Mi-a zis Valentin că te-ai dus la Tulcea și i-ai cerut 10.000 de euro lu’ unu’ să-i s@# p%$#”.

Valentin Brăescu: “15.000 de euro”.

Iulia Sălăgean către Bianca: “De-aia mă bagi tu pe mine pe combinații, nu? Și pe fiică-mea nu o suporți?”

Bianca Drăgușanu: “Tu, ești nebună la cap, tu? Eu te bag pe tine la combinații? Păi, uite, omul ăsta e aici, ce combinații fac eu? Ce bani luam eu de la Americanu’, că se combina Iulia cu Americanu’?”

Gabi Bădălău: “Iulia nu lua bani de la Americanu’. Dar am vorbit cu Americanu’ și eu, și ea… că 3.000, 2000, 1.000 ca să te duci tu cu Americanu’. Dar ea, din ăia trei mii, nu lua nici măcar o sută, nici cinci sute”.

Bianca Drăgușanu: “Aveam eu ceva de câștigat dacă îi dădea Americanu’ bani lu’ Iulia?”

Iulia Sălăgean către Bianca: “Dar de ce să mă bagi pe mine pe combinații? Că nu înțeleg”

Bianca Drăgușanu: “Dar nu te bag eu… discuția a fost în felul următor: a fost vorba despre tine, că ești fată…”

Gabi Bădălău: “Zicea că nu mai ai bani, că de copil…”

Bianca Drăgușanu: “Nu! Nu, ascultă-mă, nu! Discuția a fost așa: că la Americanu’ îi place de Iulia și care e treaba cu ea, corect? Și am zis: «Nu știu, frate, că Iulia nu se f$^# pe bani! Că ea se f$^#, dacă se f$^#, se f$^# din dragoste. Ea s-a f$^$* numai cu săraci, ea nu s-a f$^$* cu bani, pentru bani». Am zis așa?”

Iulia Sălăgean: “Nu mai striga. Tu ești prietenă? Prietena ta pentru ce se f$^#? Prietena ta pentru ce se f$^#? Prietena ta, eu nu vreau să spun, prietena ta cea mai bună… dacă tu vorbești așa de mine, tu, și de prietenele tale… Ea se f$^# pe dragoste sau cu cine are conexiune, nu că se f$^# pe un humus”

Bianca Drăgușanu: “Pe humus?”

Iulia Sălăgean: “Dar pe tine când te lua tot Bucureștiul la p%$#?”

Bianca Drăgușanu: “Nu m-a luat tot Bucureștiul p%$#”

Iulia Sălăgean: “Să mori tu?”

Bianca Drăgușanu: “Da!”

Iulia Sălăgean: “Nu te-a luat nimeni?”

Bianca Drăgușanu: “Nu!”

Iulia Sălăgean: “Și dacă scot un video pe masă, când trăgeai linii pentru Mutu, ce facem?

Bianca Drăgușanu: “Acum 17 ani?

Iulia Sălăgean: “Dar nu contează! Cum poți tu să râzi, cum poți tu să râzi de mine? Tu mi-ai distrus mie casa și eu ți-am dat două șanse!

Bianca Drăgușanu a luat un cuțit în mână în timpul discuțiilor aprinse

Iulia Sălăgean: “A zis vreodată așa ceva (n.r.: că se se f$^# din dragoste)? Să vorbească ea așa frumos de mine?”

Valentin Brăescu: “Nu a vorbit niciodată frumos de tine!”

La doar câteva secunde după răspunsul afaceristului, Bianca Drăgușanu s-a ridicat de pe scaunul la care stădea la masă și a aruncat cu un pahar spre el, după cum puteți pe imagini.

Iulia Sălăgean: “A zis vreodată ea: «Asta nu cred că se f$^# pe bani»”

Bianca Drăgușanu: “Tu, eu nu te mint pe tine! Nu te mint, tu, nebuno!”

“Calmează-te! Lasă cuțitul jos. Lasă cuțitul jos!”, i-a spus Iulia Sălăgean fostei prezentatoare.

“Uite cuțitul aici, te distrug, băga-mi-aș p%$#”, a reacționat Valentin Brăescu.

Bianca Drăgușanu: “Cu ce mă distrugi pe mine? Cu ce mă distrugi?”

Valentin Brăescu: “Am atâtea de spus, am atâtea probe… n-ai greșit?”. Ulterior, afaceristul a mai afirmat: “Te-a luat tot Bucureștiul la p%$#!Trăgeai linii… Tu mi-ai distrus casa! (…) Te îngrop!”, după cum puteți vedea pe filmare.

Valentin Brăescu: “Uite, fă, cine te vede! Uite, fă, unde ești!”

Alex Bodi: “Arat-o, băga-mi-aș p%$# în rasa ei!”

Valentin Brăescu: “Ai filmat-o? Uite cu cine mai ești aici și te filmează!”

Alex Bodi: “Da, da…”

Valentin Brăescu: “Te distrug, băga-mi-aș p%$#”

Bianca Dragusanu a pierdut doi buni prieteni

Diva tv este într-o situație cu adevărat neplăcută, pentru că s-a certat atât cu Valentin Brăescu, unul dintre cei mai apropiați oameni din viața ei, dar și cu Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, cu care devenise că o sora în ultima vreme.

Bianca Drăgușanu traversează clipe grele, mai ales că toate aceste dezvăluiri vin după un sir de declarații și acuzații ale fostului soț, Alex Bodi, care a făcut dezvăluiri care o încriminează pe blonda.

Scandalul dintre afaceristul din Mediaș și vedeta tv a pornit după ce s-au despărțit, la finalul lunii octombrie, iar acesta a venit în tara cu Daria Radionova.

Între timp, Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Gabi Bădălau și au mers chiar și într-o vacanța în Maldive într-un sejur de lux.

Toate bune și frumoase, însă asta daca blonda nu intra în contact cu fostul soț, Alex Bodi, de trei ori, prin diferiți intermediari.

Bădălau și Bianca s-au despărțit, până la urmă, din cauza intervențiilor lui Alex Bodi și au rămas prieteni. Doar că relația lor nu s-a terminat chiar așa, iar diva tot a dat târcoale locuinței afaceristului. Așa s-a ajuns că vedeta și prietenii ei să fie uniți în seara de 14 februarie în apartamentul lui Bădălau, iar continuarea o aveți expusa mai sus.