Bianca Comănici, ex Puterea Dragostei, pe patul de spital. Imaginile care au îngrijorat toți fanii brunetei / Foto

2 martie 2021   Monden

Bianca Comănici a ajuns la spital, iar imaginile postate pe InstStory au pus în alertă fanii brunetei. Fosta câștigătoare de la Puterea Dragostei nu a lăsat un mesaj clar pentru ce a ajuns pe mâinile medicilor.

article img
Bianca Comănici, ex concurentă Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram

Cei peste 500 de mii de fani de pe rețelele de socializare și-au pus întrebări cu siguranță după ce au văzut imaginea din spital postată de Bianca Comănici. Fosta dublă câștigătoare a show-ului matrimonial Puterea Dragostei, de la Kanal D, a postat o fotografie dintr-o clinică privată din România, unde singurul detaliu postat pe poză este o injecție.

Este posibil ca Bianca Comănici să se fi simțit rău și astfel a avut nevoie de îngriji medicale, ori s-a programat pentru vaccinul anticovid și a postat mândră fotografia din timpul vaccinării. Rămâne de văzut de ce a ajuns vedeta pe mâinile medicilor.

article img

Este foarte posibil ca ședințele foto și proiectele în care este implicată să o fi stors-o de energie, motiv pentru care Bianca Comănici nu s-a simțit foarte bine. Cel mai probabil, tot pe Instagram, bruneta va aduce explicații despre ce s-a întâmplat.

Bianca Comănici s-a făcut remarcată în emisiunea Puterea Dragostei. Ea a câștigat primul sezon al show-ului matrimonial și a fost considerată cea mai bună concurentă de către telespectatori. Tânăra este o fată simplă din Moldova, mai are un frate, iar după succesul din primul sezon, ea a revenit și în cel de-al doilea sezon Puterea Dragostei, pe care din nou la câștigat, împreună cu Livian.

Ea și Livian, fiul lui Nelson Mondialul, au avut o relație de iubire, însă după concurs s-au despărțit și chiar au avut câteva luni de scandal. Cel mai dureros lucru pentru Bianca a fost când Livian a părăsit-o subit, iar tatăl lui a început să o jignească în toate felurile. 
În prezent, Bianca Comănici este influencer pe Instagram și filmează împreună cu jurnalista Cornelia Ionescu o emisiune în care vorbește despre Puterea Dragostei pe Youtube.