Angelina Jolie, drama din spatele chipului perfect: „Fetele râdeau de ea din cauza buzelor ei cărnoase”

20 februarie 2021   Monden

Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase femei din lume, ba chiar a fost desemnată de nenumărate ori femeia perfectă, cea mai frumoasă din lume. Cu toate astea, în spatele chipului angelic, vedeta tv a fost abuzată, iar fetele râdeau de buzele ei cărnoase. Ea se tăia singură și era extrem de nefericită din cauza aspectului ei fizic.

article img
Angelina Jolie. Sursa foto: Facebook

Frumoasa actriță de la Hollywood a avut o copilărie zbuciumată și o adolescență în care era foarte rebelă și recurgea la tot felul de acte pentru a atrage atenția. 

„Obişnuiam să mă tai singură, să sar din avion, încercând neîncetat să caut noi situaţii limită, pentru că totul îmi părea prea uşor altfel”, a declarat Angelina Jolie despre perioada tinereții.

Actrița a încercat să se regăsească în lumea filmului, însă fără succes, pentru că și-a dat seama că mima o fericire care nu-i aparținea. Angelina Jolie credea că inclusiv rolurile sale aveau mai multă fericire decât avea ea în viața reală.

Citește și: Cât de mult s-a transformat Gina Pistol în luna 8-a de sarcină. Imagini de senzație cu iubita lui Smiley

article img
Angelina Jolie. Sursa foto: Facebook

„Căutam ceva mai profund, ceva mai mult decât aveam deja. Şi am încercat orice, am încercat tot. M-am simţit întotdeauna încolţită, încarcerată, de parcă mă loveam de nişte lucruri care nu erau, de fapt, acolo.

Am avut întotdeauna prea mult energie pentru situaţiile în care mă aflam. Am trecut printr-o perioadă în care mi se părea că până şi personajele pe care le interpretam se distrau mai mult decât mine.

Aşa se poate explica, probabil, de ce am ajuns să am atâtea tatuaje și să fac anumite chestii extreme în viaţa mea”, declara actrița, în 2010, pentru revista Parade.

Citește și: Video cu Bianca Drăgușanu în timp ce își pune viața în pericol pe autostradă. Primele declarații ale vedetei

Fosta bonă a vedetei a făcut declarații despre perioada în care a avut grijă de ea și susținea că a suferit foarte mult din cauza copiilor care râdeau de ea pentru felul în care arată. Culmea este că în prezent sunt zeci de mii de femei care se operează pentru a arăta ca ea.

„Râdeau de ea din cauza buzelor ei cărnoase şi fetele, în mod special, se purtau foarte urât cu ea. Avea umerii laţi şi picioarele lungi, se mişca precum o gazelă, motiv de glume nesfârşite pentru colegii ei”, au fost mărturiile fostei bone ale actriței.

article img
Angelina Jolie. Sursa foto: Facebook

După ce a devenit mamă, Angelina Jolie a devenit mai împlinită și a început să privească viața cu alți ochi. Faimoasa actriță de la Hollywood are șase copii, dintre care trei cu Brad Pitt. Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne

„Dragostea înseamnă să doreşti tot binele din lume celor pe care-i iubeşti, să pui interesul lor mai presus decât al tău, întotdeauna. Asta face dragostea. Pentru iubire trăim, pentru nimic altceva”, a declarat Angelina Jolie, pentru Parade.

Angelina Jolie, 3 mariaje celebre și părinți actori la Hollywood

Viața celebrei actrițe este însăși o poveste de film. Născută în Los Angeles, vedeta mai are un frate și este fiica lui Jon Voight și Marcheline Bertrand. Tatăl său a părăsit-o pe mama ei pe când Angelina avea un an, iar relația cu acesta a fost una cu suișuri și coborâșuri. Ei nu și-au vorbit perioade lungi de timp, vedeta chiar renunțând în acte la numele de Voight.

După moartea mamei sale, în 2007, Angelina Jolie și tatăl ei s-au împăcat. Primul film în care a jucat a fost Lookin' to Get Out (1982), alături de Jon Voight. 

Angelina Jolie a fost căsătorită de trei ori. Brad Pitt - 2014–2016, Billy Bob Thornton - 2000–2003, Jonny Lee Miller 1996–1999.

Faimoasa actriță are în portofoliul numeroase premii, printre care, cele mai importante sunt:

  • Premiu Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar pentru drama Girl, Interrupted (1999).
  • Trei Premii Globul de Aur pentru rolurile din filmele George Wallace,  Gia și Girl - Interrupted.
  • Două Screen Actors Guild Awards.

A fost numită de către Forbes cea mai bine plătită actriță de la Hollywood în 2009, 2011, și 2013. Viața ei fiind pentru moment una din cele mai mediatizate.