Andreea Mantea îi ia locul Simonei Gheorghe în emisiunea Mireasă? Bruneta ar fi în negocieri cu Antena 1

28 februarie 2021   Monden

Andreea Mantea este la un pas să părăsească trustul Kanal D, după ce ar fi primit o propunere de nerefuzat din partea Antena 1. Bruneta ar urma să preia ștafeta emisiunii Mireasă, în prezent moderată de Simona Gherghe, care ar ieși din schemă odată cu venirea vedetei de la turci.

article img
Andreea Mantea (stânga), Simona Gherghe (dreapta). Sursa foto: Facebook

Andreea Mantea o înlocuiește pe Simona Gherghe la Mireasă?

Antena 1 pregătește o mutare de zile mari, căci are în plan să o aducă pe Andreea Mantea în trust, însă deocamdată părțile implicate ar fi doar în discuții, în negocieri care să se termine bine pentru toată lumea, scrie cancan.ro.

Cele două moderatoare tv se cunosc destul de bine, căci au mai colaborat în trecut. Andreea Mantea a fost pe post de invitată în emisiunea Acces Direct, pe vremea când era prezentată de Simona Gherghe.

Ultima colaborare a Andreei Mantea cu Antena 1 a fost pentru emisiunea Burlacul, unde l-a cunoscut pe Cristian Mitrea, cuc are a și făcut un copil, pe David. După ce a născut, vedeta s-a întors la Kanal D, unde a prezentat Puterea Dragostei, dar și alte formate tv.

Citește și: Emisiunea Șef sub acoperire de la Pro TV a rupt audiențele cu milionarul Dragoș Anastasiu. Gestul afaceristului a făcut un angajat să plângă în hohote

Pentru că show-ul matrimonial de la turci a avut foarte mare succes și audiențele au adus multă publicitate, șefii de la Antenă vor să o aducă pe Mantea în locul Simonei Gherghe, pentru a ridica formatul de emisiune la standardul emisiunii Puterea Dragostei, scrie sursa citată.

Până acum, pentru că sunt în negocieri, nici Andreea Mantea, Simona Gherghe sau trusturile implicate nu au oficilizat informația, însă umblă vorba prin tv că bruneta ar fi tentată să plece de la Kanal D la Antena 1, pentru a face audiență.

Andreea Mantea, de la asistentă de la Neatza la una dintre cele mai bune prezentatoare din România

Bruneta este una dintre cele mai iubite moderatoare din România, însă drumul ei nu a fost deloc ușor. Pe când era doar o adolescentă, vedeta s-a angajat picoliță la un restaurant, oc în care a fost remarcată de o directoare a unei agenții de modă. După ce a făcut schimb de contacte, Andreea Mantea a realizat câteva ședințe foto și astfel a ajuns să fie remarcată. 

Mai târziu, ea a ajuns chiar și în revista Playboy, iar apoi asistentă în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. De asemenea, în 2006, bruneta a câștigat Miss Playboy și a fost desemnată cea mai sexy fată de la pagina 5 din ziarul Libertatea, care avea cea mai faimoasă rubrică la acea vreme.

Citește și: Alex Bodi, gest impresionant de Dragobete. Daria Radionova a fãcut imaginile publice

Trebuie să menționăm că Andreea Mantea a studiat Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale, însă nu a profesat niciodată în domeniu.

article img
Andreea Mantea. Sursa foto: Facebook

După locul de muncă de la Neatza au urmat colaborările pentru TVR 1 Noaptea eroilor și Din Dragoste, după care a prezentat emisiunea Tombola câștigătorilor împreună cu Aurelian Temișan. A prezentat emisiunea Wowbiz, împreună cu Mădălin Ionescu, Te vreau lângă mine, Se strigă darul, alături de Bursucu (Adrian Cristea), Nuntă cu suprize, alături de Cove

În 2015, Andreea Mantea a fost Burlăciță, a prezentat emisiunea Mireasă pentru fiul meu, difuzată de Antena 1. După ce a născut, ea a revenit la Kanal D în emisiunea, Puterea dragostei. Acum, ea este ancorată în show-ul Trăiri cu Andreea Mantea.