Alexandra Dinu, apariție răvășitoare la Românii au talent. Fosta soție a lui Adrian Mutu, decolteu amețitor / FOTO

6 februarie 2021   Monden

Alexandra Dinu este fără doar și poate o apariție, iar la Românii au talent a demonstrat din plin acest lucru. Fosta soție a lui Adrian Mutu și-a făcut apariția pe scena show-ului de talente într-o rochie cu un decolteu amețitor, menit să atragă atenția.

article img
Alexandra Dinu, jurat Românii au talent. Sursa foto: Instagram

Vineri, 5 februarie 2021, a început cea de-a 11-a ediție Românii au talent, de la Pro TV. Unde s-au produs o serie de schimbări. Prima schimbare, și cea mai importantă, a fost înlocuirea lui Mihai Petre cu Alexandra Dinu. A doua schimbare a fost schimbarea publicului real cu unul virtual, pe un platou de sute de mii de oameni din toată țara.

Alexandra Dinu, apariție spectaculoasă la Românii au talent

Fosta soție a lui Adrian Mutu a făcut cu adevărat senzație la Românii au talent. Ținuta aleasă de Alexandra Dinu a atras toate privirile. Motivul pentru care rochia a fost în atenția tuturor a fost datorită decolteului adânc.

Citește și: Antonia, schimbare fabuloasă de look, într-un pictorial VIVA. De nerecunoscut cu freza asta / FOTO

Alexanadra Dinu și-a făcut prezența pe scaunul de jurat la Românii au talent într-o ținută elegantă, cu paiete, decoltată, care a atras toate privirile.

Jurații Românii au talent 2021 sunt Florin Călinescu, Alexandra Dinu, Andi Moisescu și Andra, iar show-ul de talente este prezentat de Smiley și Pavel Bartoș, formula perfectă de divertisment.

Prima seară de Românii au talent a fost cu adevărat specială, plină de momente emoționante, care au adus chiar și lacrimi în platoul emisiunii. Florin Călinescu, Alexandra Dinu și Andra au avut un moment de slăbiciune și au lăcrimat după unul dintre momentele din timpul show-ului.

Citește și: Mihaela Rădulescu, decolteu amețitor La Măruță. Smiley și Pavel Bartoș: „Stai aplecată, că se aude mai bine. Mai aplecată”

Un tânăr cu probleme de vedere pe nume Filip Cioc, în vârstă de 11 ani, i-a impresionat atât de mult pe jurați încât au lăcrimat la tv. De alfel, Florin Călinescu a apăsat și butonul golden buzz. Nimeni nu se aștepta la o asemenea reacție.

Seara a fost cu adevărat una plină de tensiune pozitivă, emoții, iar publicul Românii au talent s-a bucurat de demonstrațiile de pe scenă cu adevărat unice.