#Alex Bodi

Vica Blochina, show pe mese. Alex Bodi a dat mii de euro la lautari pentru blonda / Foto

9 august 2021   Monden

Alex Bodi si Vica Blochina au o relatie cu beneficii, ca doi buni prieteni ce sunt. Dupa ce s-au cuplat la cateva pahare si cateva nopti de distractie, fostii Biancai Dragusanu, adica fostul sot si fosta buna prietena, s-au regasit, insa de aceasta data la aniversarea blondei.

article img

Vica Blochina, show pe mese. Alex Bodi a flatat-o cu dedicatii


Vica Blochina si-a sarbatorit ziua de nastere cu mare staif, caci la petrecere a fost prezenta numai lume buna, milionari si vedete. 

Printre cele mai importante persoane au fost Horia si Elisabeta Vladescu, buni prieteni si cu Bianca Dragusanu, si cu Alex Bodi, care au sarbatorit-o pe Vica.

article img

Milionarul din Medias a venit neinsotit la ziua de nastere a Vicai Blochina, asta pentru ca de ceva timp este, din nou, un barbat singur. Relatia cu Oana Marica a devenit istorie si a fost pusa in cutia cu amintiri.

article img

In conditiile date, Alex Bodi nici nu putea veni insotit de vreo femeie la ziua Vicai Blochina, avand in vedere ca intre cei doi s-a consumat o relatie de “prietenie”, fara angajamente, dupa care fiecare si-a vazut de viata lui, spun gurile rele. Vica Blochina este o femeie libera, careia nu-i place sa fie legata de un singur barbat. 

Alex Bodi se afla in acelasi punct al vietii in care vrea doar sa se distreze, dezamagit fiind in dragoste dupa tentativele de impacare cu Bianca Dragusanu, singura femeie din viata lui care l-a facut sa suspine.

Una peste alta, afaceristul s-a distrat de pomina la ziua Vicai, pentru care au curs dedicatiile si miile de euro. Ne intrebam ce cadou i-a facut Alex Bodi frumoasei lituanience. Poate niste criptomonede, bijuterii in aur sau o noapte de uitat? 😃

Alex Bodi si Vica Blochina, prieteni cu beneficii!

Cele doua vedete din showbiz s-au cunoscut in momente de suferinta pentru milionar. Acesta suspina dupa Bianca Dragusanu, iar blonda s-a gandit sa-l consoleze, stiind foarte bine despre ce este vorba, fosta prezentatoare Kanal D fii d candva si prietena ei.

Vica l-a consolat atat de bine pe Alex Bodi incat au inceput sa apara zvonuri despre idila lor neconfirmata de niciunul dintre ei. Cu toate astea, milionarul si vedeta tv au continuat sa se vada in acelasi ritm, la petreceri si cand mai au chef semn ca relatia dintre ei este perfecta la modul acesta.

Vica Blochina a devenit cunoscuta dupa ce a fost ani buni amanta lui Victor Piturca, impreuna cu care are un copil, pe Edan.

Alex Bodi a cunoscut celebritatea dupa mariajul cu Bianca Dragusanu, iar acum se bucura de succes si atentia media, fiind ca un magnet pentru paparazzi.