Viorica Dăncilă îl face pe Marcel Ciolacu trădător de țară: „Cel mai rău e să greșești față de popor”

Publicat:
5 minute

Viorica Dăncilă a fost invitata prezentatoarei Denise Rifai în emisiunea „În Opoziție”, difuzată de Gândul.ro, unde a fost întrebată care a fost motivul pentru care a făcut atât de multe gafe în discursurile sale. Moderatoarea emisiunii a făcut un colaj cu cele mai criticate apariții ale fostului premier al României, pe care l-a prezentat în cadrul emisiunii. Viorica Dăncilă l-a atacat, cu ocazia asta, pe Marcel Ciolacu.

Viorica Dăncilă îl critică pe Marcel Ciolacu în emisiunea „În Opoziție”, prezentată de prezentatoarea Denise Rifai


Viorica Dăncilă l-a atacat fără menajamente pe Marcel Ciolacu, pe care l-a făcut, indirect, trădător de țară.

Întrebată de prezentatoarea Denise Rifai ce s-a întâmplat de a avut numeroase derapaje în spațiul public, dat fiind faptul că multe dintre discursuri conțineau greșeli gramaticale, Viorica Dăncilă s-a apărat spunând că multe momente au fost în timpul unor perioade stresante, însă nu s-a abținut să menționeze că actualul premier al României face gafe mult mai mari decât cele făcute de ea.

„În primul rând, vreau să fac o referire la ce material am văzut acum. Uitați-vă ce premier avem acum. Greșelile mele sunt incomparabil mai mici. Sub presiune, și cel mai bun jucător poate greși, dar nu am greșit niciodată față de țara mea și față de poporul român.

Am făcut aceste greșeli pe fond de oboseală, uneori pe fond de timiditate, uneori pe presiunea creată și, uneori, având în vedere conjunctura. Dar, repet, cel mai rău e să greșești față de poporul tău și față de țară.”, a declarat Viorica Dăncilă în emisiunea „În Opoziție”, atacându-l și pe Marcel Ciolacu, actualul candidat la prezidențiale din partea PSD.



Viorica Dăncilă a revenit în politică

Viorica Dăncilă, fostul premier al României, a revenit recent în politică, după ce s-a alăturat Partidului Național Conservator Român (PNCR), condus de europarlamentarul Cristian Terheș, și va candida la alegerile parlamentare din 2024​.

Într-o declarație recentă, Viorica Dăncilă a criticat Partidul Social Democrat (PSD), afirmând că a existat mereu presiunea ca liderul partidului să candideze la președinție. De altfel, fostul premier îi dă șanse la prezidențiale lui Marcel Ciolacu, însă asta dacă toți membrii PSD se vor implica în campania electorală, nu cum s-a întâmplat în cazul ei.

„În cazul meu nu s-a întâmplat, dar sper să fiu ultima persoană care s-a confruntat cu o astfel de situaţie, partidul să se trezească şi să susţină candidatul la prezidenţiale nu numai prin vorbe frumoase, prin acest concurs de laude şi aprecieri pentru că eu cred că acest lucru nu-i face bine liderului partidului, dimpotrivă, creează senzaţia unei ere trecute”, a declarat Viorica Dăncilă, într-o alyă intervenție televizată, în luna august.

Pe parcursul carierei sale, Viorica Dăncilă a ocupat mai multe funcții importante în statul român. A fost prim-ministru al României între 2018 și 2019, prima femeie care a deținut această poziție. Anterior, a fost europarlamentar din partea PSD, iar în cadrul Parlamentului European a făcut parte din diverse comisii, inclusiv cea pentru agricultură și dezvoltare rurală.

Recent, Viorica Dăncilă s-a angajat la BNR (Banca Națională a României), unde va deține funcția de consultant pe Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde. Cu această ocazie, Marcel Ciolacu i-a urat succes în noua activitate.



Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine