Eugen Teodorovici: Marcel Ciolacu e din nou proaspăt tătic. Reacția PSD

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Marcel Ciolacu a devenit tată pentru a doua oară, la vârsta de 56 de ani, este informația pe care Eugen Teodorovici a dezvăluit-o în direct, într-o emisiune televizată de la Canal 33. Partidul Social Democrat a avut o primă reacție în această chestiune.

Marcel Ciolacu are o viață privată destul de controversată


Eugen Teodorovici a fost invitat la Canal 33, în emisiunea Jurnal politic, realizată de Alexandru Răducanu, unde a comentat deciziile lui Marcel Ciolacu în ceea ce privește economia țării. Fostul ministru al Finanțelor l-a taxat dur pe actualul premier al României, însă a menționat că nu-i poartă ranchiună, mai ales că a devenit tată pentru a doua oară. PSD neagă informația.

Marcel Ciolacu este căsătorit cu Roxana Ciolacu mai bine de 20 de ani, iar împreună au un fiu, pe Filip, care este student la Medicină. În ultimii doi ani au apărut informații cum că politicianul ar fi renunțat la viața de familie și ar fi divorțat în secret.

Premierul României nu a infirmat zvonul separării de soția sa, cum nici implicarea într-o altă relație de iubire. În ultima vreme, mai multe publicații au anunțat o apropiere suspectă între Sorina Docuz și Marcel Ciolacu, despre care mulți s-au grăbit să spună că sunt împreună de ceva timp. Atât fosta soție a lui Negoiță, cât și premierul României au preferat să nu comenteze.

Marcel Ciolacu a devenit tată?

Eugen Teodorovici a făcut o declarație uimitoare în timpul unei emisiuni politice de la Canal 3, unde a spus că Marcel Ciolacu a devenit tată. Rămâne de văzut dacă informația lansată de fostul ministru al Finanțelor este adevărată sau e doar încă o bârfă neconfirmată despre viața privată a premierului României.

„Eu nu dau în oameni jos. Cum nu am dat nici în Florin Cîțu. Niciodată, dar niciodată nu dau într-un om jos. Domnul Ciolacu are o problemă, și o problemă mare față de Viorica Dăncilă. Dânsul a plecat de la partid, însă, așa cum am spus, din păcate are niște tigăi care zăngăne în spatele domniei lui Marcel Ciolacu. Dar eu îi urez tot binele din lume, mai ales acum când e din nou proaspăt tătic.” a declarat Eugen Teodorovici la Canal 33.
Reacția PSD: „Este regretabil ca dl Teodorovici incearca sa iasa din anonimat cu astfel de minciuni. Este un gest care il descalifica si care demonstreaza inca o data ca este lipsit de orice repere morale”.
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal Divertisment
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații Actualitate
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani Actualitate
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat” Actualitate
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat”
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual.
Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa Interesant
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual. Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat” Actualitate
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer Actualitate
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv Actualitate
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu” Actualitate
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu”