ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Taylor Swift, Miley Cyrus, SZA și Billie Eilish au dominat Gala Premiilor Grammy. Momentele controversate din cadrul evenimentului

Publicat:
4 minute

La ultima ediție a Premiilor Grammy, lumina reflectoarelor s-a îndreptat spre talentul feminin, marcând o seară în care Taylor Swift, Billie Eilish, SZA și Miley Cyrus au dominat scena, câștigând unele dintre cele mai râvnite trofee. Taylor Swift a făcut istorie, devenind primul artist care a câștigat de patru ori premiul pentru Albumul Anului, cu ultimul său proiect, „Midnights”. Artista a împărtășit scena cu Lana Del Rey, moment în care a vorbit despre bucuria și pasiunea pentru muzică.

Femeile au dominat Grammy-urile din acest an, Taylor Swift, Billie Eilish, SZA și Miley Cyrus luând acasă premiile importante ale serii.

Ediția 66 a Premiilor Grammy, o noapte istorică

Taylor Swift a intrat în istorie, fiind primul artist care a câștigat albumul anului pentru a patra oară, luând premiul pentru Midnights. Ea a urcat pe scenă alături de colega nominalizată Lana Del Rey. „Mi-ar plăcea să vă spun că acesta este cel mai fericit moment din viața mea, însă mă simt la fel de fericită atunci când termin un cântec.”, a spus ea. „Tot ce vreau să fac este să continui să fac asta.”, scrie TheGuardian.com.

Mai devreme în timpul serii, în timp ce primea premiul pentru cel mai bun album vocal pop, ea a glumit: „Bine, acesta este al 13-lea meu Grammy, care este numărul meu norocos, nu știu dacă v-am spus vreodată asta.”

Swift a folosit, de asemenea, această ocazie pentru a anunța lansarea celui de-al 11-lea album de studio al ei, The Tortured Poets Department, pe 19 aprilie.

Miley Cyrus a surprins plăcut, adjudecându-și primul său Grammy pentru "Flowers", o piesă care a obținut discul anului și cea mai bună interpretare pop solo.

Billie Eilish a adus acasă trofeul pentru „Cel Mai Bun Cântec al Anului” cu What Was I Made For?” din filmul „Barbie”, marcând un moment istoric pentru muzica de film de la „My Heart Will Go On” al lui Celine Dion.

Premiul pentru albumul anului a fost prezentat de Celine Dion, care a încetat recent să mai cânte din cauza problemelor de sănătate. Ea a fost ovaționată în picioare. „Când spun că sunt fericită că mă aflu aici, o spun din inimă.”, a spus artista.

SZA a avut o noapte de neuitat cu nouă nominalizări și trei victorii, încununate de o interpretare impresionantă care a omagiat filmul „Kill Bill”. Victoria Monét a fost recunoscută drept Cel Mai Bun Artist Nou, oferind speranță visătorilor din întreaga lume.

Seara s-a încheiat, însă, prost pentru Killer Mike, care a fost reținut și scos în cătușe de la Premiile Grammy chiar după ceremonie. Artistul a câștigat trei Premii Grammy, după care a fost arestat.

Jay-Z, la rândul său, a folosit momentul său de glorie pentru a adresa o critică constructivă către Academia Grammy. Artistul a apărut pe scenă alături de fiica lui, Blue.

Momentele cheie din cadrul Premiilor Grammy

Ceremonia a fost presărată cu momente emoționante, de la omagiul adus de Stevie Wonder lui Tony Bennett, la apariția surpriză a lui Tracy Chapman alături de Luke Combs. Joni Mitchell, la venerabila vârstă de 80 de ani, a făcut istorie cu o interpretare la Grammy, în timp ce segmentul In Memoriam a adus un tribut emoționant celor plecați, inclusiv Tina Turner, Sinead O'Connor și Burt Bacharach.

Ediția numărul 66 a Premiilor Grammy a scos în evidență nu doar triumful talentului feminin, dar și diversitatea fantastică din industria muzicală. De la pop la R&B, de la folk la rap, muzicienii au fost recunoscuți pentru contribuțiile lor unice la peisajul sonor global.



Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Actualitate
Imagini șocante cu un politician democrat în timp ce linge toaletele publice. Și-a făcut mustața lui Hitler din fecale
Tehnologie
Google dorește să asculte apelurile telefonice de pe Android cu ajutorul Inteligenței Artificiale pentru a preveni escrocheriile
Tehnologie
Temu, acuzată de încălcarea reglementărilor UE într-un set de reclamații ale consumatorilor
Divertisment
Cele mai bune sfaturi pentru Video Poker
Stil de viață
Trei zodii norocoase care găsesc adevărata dragoste în perioada următoare
Actualitate
O nouă zi, un nou scandal în Parlament. Diana Șoșoacă, comparată cu Hitler: „Ați făcut genocid acolo, nenorociților”
Actualitate
Nunta cu alai din Buzescu, Teleorman: Mașini de sute de mii de euro fără RCA!
Actualitate
Anamaria Prodan tună și fulgeră după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa și a vândut bunuri comune de aproape 700 de mii de euro: „Un penibil, a ajuns ca un măscărici ieftin”. Exclusiv
Divertisment
Andreea Marin, adevărul despre relația cu Ion Țiriac. Cine pe cine a părăsit, de fapt