ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

El este bărbatul cu care Bianca Drăgușanu ar avea o relație de șase luni. Din cauza lui s-au despărțit Gabi Bădălău și prezentatoarea TV

Publicat:
6 minute

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de aproape o lună de Gabi Bădălău. Motivele care au dus la separarea definitivă sunt două: gelozia și infidelitatea. Prezentatoarea TV ar fi pus capăt idilei din cauză că n-ar mai fi suportat reproșurile milionarului, asta în timp ce Bădălău susține că Bianca l-a înșelat mai multe luni cu un medic estetician cu care diva are un contract de colaborare.

Bianca Drăguașnu, strălucitoare la petrecerea aniversară VIVA


Medicul Auday Al-Ahmad, bărbatul care i-ar fi despărțit pe Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut o relație tumultoasă, presărată cu certuri și scandaluri, despărțiri și împăcări siropoase.

În urmă cu trei săptămâni, cei doi și-au spus adio pentru totdeauna. Cel puțin asta declară atât milionarul, cât și prezentatoarea TV. Bianca Drăgușanu este cea care a pus capăt relației de iubire, nemaisuportând scenele de gelozie pe care Bădălău le făcea în ultima perioadă.

Totul a pornit de la colaborarea pe care Bianca Drăgușanu a început-o, în urmă cu patru luni, cu medicul estetician Auday Al-Ahmad. Clinica pe care doctorul o conduce a contactat-o pe diva showbiz-ului pentru a promova activitatea lui Auday și intervențiile care se realizează în cadrul clinicii de estetică din zona Unirii a Capitalei.

Încă de când au apărut împreună pe social media, pentru promovarea clinicii pe care Auday o deține, au apărut zvonuri că cei doi ar avea mai mult decât o relație de prietenie și profesională.

Medicul Auday a făcut parte din echipa de doctori care au operat-o pe Bianca Drăgușanu în ianuarie, după ce diva a trecut prin intervenția de lifting facial. Pe atunci, prezentatoarea TV era despărțită de Gabi Bădălău, iar pansament i-a fost tocmai Auday Al-Ahmad, care i-a devenit și bun prieten.

Încă de pe atunci, milionarul a fost suspicios și a crezut că Bianca Drăgușanu are o relație pe ascuns cu medicul Auday, care a făcut și primele declarații cu privire la acuzațiile care i se aduc.

„Este totul strict profesional, avem o colaborare de patru luni. Bianca este imaginea clinicii și asta este tot. Pe mine nu mă afectează în niciun fel ce se întâmplă, nu-mi aduce niciun prejudiciu de imagine, pentru că nu este nimic adevărat. Cred că pe cei care discută despre așa ceva îi afectează mai mult. Imaginea lor este pătată.”, a declarat medicul Auday Al-Ahmad, în exclusivitate pentru Actualitate.net.

Bianca Drăgușanu, alături de Auday, la începutul colaborării ( stânga). Bianca Drăgușanu, alături de Gabi Bădălău, fostul iubit (dreapta)

Cât costă prețul iubirii dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău?

Bianca Drăgușanu a încheiat un contract de imagine cu clinica de estetică condusă de Auday pentru o perioadă de un an. Actualitate.net a aflat că prezentatoarea TV primește 5.000 de euro lunar pentru a promova produsele clinicii și, implicit, intervențiile pe care Auday le realizează.

Gabi Bădălău i-ar fi cerut Biancăi Drăgușanu să renunțe la colaborare, astfel că și la bani, pentru a fi sigur că nu are o relație cu medicul Auday. Diva showbiz-ului românesc a refuzat, dat fiind faptul că banii aceștia nu ar mai fi venit din altă parte.

Astfel, după ce s-au certat la cuțite, cei doi s-au despărțit, iar Gabi Bădălău a început să spună că Bianca Drăgușanu l-a înșelat cu un alt bărbat.

Prezentatoarea TV a fost prezentă la petrecerea Viva, unde și-a făcut apariția și Gabi Bădălău, dar și medicul auday. Toți trei au fost însoțiți de persoane diferite.

Bianca Drăgușanu a fost însoțită de o prietenă, în timp ce Gabi Bădălău și-a scos în lume noua iubită, iar medicul Auday a fost alături de o angajată de la clinică și un amic.


Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Tehnologie
„Cognify”, închisoarea viitorului. Cum vor fi torturați criminalii în penitenciarul AI. Infractorii sunt eliberați după doar câteva minute în locul sentințelor de zeci de ani
Actualitate
Elena Lasconi, primar reales în Câmpulung Muscel și noua șefă USR: „Numai mamă să nu fii. Am ajuns să o trăiesc și pe asta”
Tehnologie
Înspăimântător sau nu? Cum arată robotul japonez cu fața din celule umane
Actualitate
Povestea tinerilor dintr-un sat din Vrancea care au devenit milionari în euro. Cum au reușit, de fapt, să devină atât de bogați?: „Am băut apa aceleiași cișmele, nu aveam apă curentă atunci în casă”
Interesant
Trecutul neștiut al soției lui Edi Iordănescu, antrenorul de fier al Naționalei
Interesant
Angela Similea, ruinată din cauza datoriilor. Tragedia care a marcat-o pe viață
Divertisment
Tatăl lui George Burcea i-a crestat capul cu cuțitul mamei actorului. Clipe înfiorătoare în familia fostului soț al Andreei Bălan
Actualitate
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri în premieră despre relația cu Alex Bodi: „El a fost sprijin pentru mine în perioada asta”
Divertisment
Alex Bodi s-a despărțit de Ema Uta. Milionarul s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu. Exclusiv