Cum arată femeia care la 26 de ani are 23 de copii: „ Nu mă voi opri”

Publicat:
5 minute

Să fii mamă este cu adevărat o binecuvântare, iar de acest lucru este convinsă și Kristina Ozturk, care la 26 de ani are deja 23 de ani. Și nu se oprește aici!

Mămica de 26 de ani care are 23 de copii își dorește să ajungă la un număr record de copii, așa că planul este să treacă de peste sută. Kristina Ozturk vrea să aibă 105 copii, iar banii nu sunt o problemă în cazul ei, căci este căsătorită cu un milionar rus.



Kristina Ozturk este mămica eroină

Omul de afaceri Galip, în vârstă de 58 de ani, a fost de acord cu soția sa în ceea ce privește numărul copiilor, chiar dacă la începutul anului 2022 a fost condamnat la opt ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de cumpărare și deținere ilegală de droguri și substanțe psihotrope.

Până nu demult, Kristina Ozturk, care este de originară din Moscova, avea o pagină de Instagram, unde posta fotografii și clipuri din viața ei, alături de cei 23 de copii.

Cei 230 de mii de fani au rămas, însă, fără informații, căci tânăra mămică și-a șters contul de socializare. Înainte să renunțe la Instagram, Kristina Ozturk a postat un clip în care apar toți copiii ei. Cea mai mare fetiță pe care o are, Victoria, de 8 ani, provine dintr-un mariaj anterior, dar și un băiat de nouă ani rezultat dintr-un mariaj anterior al afaceristului, însă ceilalți 21 copii au provenit pe cal naturală, însă cu mame surogat: Mustafa, Maryam, Ayrin, Alice, Hassan, Judy, Harper, Teresa, Hussein, Anna, Isabella, Ismail, Mehmet, Ahmet, Ali, Kristina, Alena, Sarah, Lockman și Alparslan.

În februarie 2023, Kristina Ozturk a lansat o carte despre experiențele ei de viață și cum a ajuns să aibă 22 de copii, întregul proces, dar și cum s-a schimbat viața ei.

„Este greu să vorbesc despre unele lucruri casnice sau despre bucurii atunci când toate gândurile sunt departe și ocupate doar cu așteptarea ca soțul meu să vină acasă la noi.”, a spus mămica celor 22 de copii.

La sfârșitul lunii mai 2022, canalul de televiziune Mtavari a difuzat imagini cu forțele speciale care făceau o razie la hotelul lui Galip de pe coasta Georgiei, după arestarea milionarului.

Într-o postare emoționantă împărtășită pe contul său de Instagram la 9 iunie, Kristina a scris că „sentimentul de singurătate nu mă părăsește nici măcar cu un număr atât de mare de oameni apropiați în jur. Sunt obișnuită ca soțul meu să fie mereu acasă, mereu în preajmă. Deoarece Galip lucrează exclusiv de acasă de câțiva ani, petreceam timp împreună în mod constant în timpul zilei. Seara, când copiii erau puși la culcare, discutam neîncetat. Dacă mergeam la Tbilisi sau Istanbul, vorbeam la telefon ore întregi, toată noaptea. Acum îmi este mai greu ca niciodată, nu suport tăcerea, nu suport absența lui, nu pot să dorm și să mă trezesc singură, nu pot să-i văd locul de muncă gol... Nu-i pot vedea zâmbetul, nu-i pot auzi vocea, nu-i pot simți îmbrățișarea.”

La scurt timp după arestarea lui Galip, Kristina a recunoscut că se chinuie să-i explice ce s-a întâmplat cu soțul ei fiicei sale mai mari, Vika, care are opt ani. În luna septembrie a acestui an, ea a scris o postare înduioșătoare după ce mătușa lui Galip a venit să viziteze familia.

„Vremurile sunt dificile, iar comunicarea cu cei dragi devine deosebit de valoroasă. Cu toții avem nevoie de sprijin și înțelegere. Când cei dragi ne ajută să trecem peste o perioadă dificilă, este cu adevărat minunat. Iubirea ne ajută să depășim dificultățile și ne face viața mai luminoasă.”, a scris Kristina, care trăiește în Georgia alături de copiii ei și cele 17 bone care o ajută la creșterea micuților.


Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine