ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Claudia Pătrășcanu, război cu Bianca Drăgușanu: „Este o desfrânată”

Publicat:
4 minute
Autor: Daria Bogdan

Claudia Pătrășcanu a avut de spus numai cuvinte grele la adresa Biancăi Drăgușanu. Chiar dacă blondina e din ce în ce mai bine cu Gabi Bădălău, scandalurile publice cu fosta nevastă a milionarului nu o ocolesc.

Sursă foto: Facebook/Colaj Actualitate.net

Claudia Pătrășcanu continuă războiul public atât cu fostul ei soț, cât și cu Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău. Cântăreața a fost invitată, la un moment dat, în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a uimit pe toată lumea cu cele mai noi dezvăluiri făcute despre afacerist, dar și despre alte nume celebre din showbiz.



Cu cine a înșelat-o Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu

Când a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, artista a dezvăluit câteva nume ale unor femei celebre din lumea mondenă cu care fostul ei ar fi înșelat-o.

Sunt trei celebrități despre care știu, el mi le-a spus. Acum, dacă doar se lăuda sau nu…ce să zic…eu spun că așa a fost, că mai știu și eu una alta. Prima e Cristina Bădănoiu. Nu e chiar o mare celebritate, dar oricum, a mai auzit lumea de ea.

A doua e fata aia, care a fost soția lui Claudiu Niculescu…cum o cheamă Doamne…Diana, așa, Diana Munteanu. Și a treia e Cruduța. Cu Cruduța a fost iubire mare, a fost cu ea și înainte de căsătorie, și după”, a declarat Claudia Pătrășcanu, conform Impact.ro.

Cristina Bădănoiu este cunoscută în lumea mondenă drept „Mata Hari de România” sau „Prințesa RCA-urilor”. A fost chiar și pe lista candidaților la Parlamentul României și a lucrat și în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară.



Claudia Pătrășcanu, din nou în război cu Bianca Drăgușanu

După ce le-a menționat pe cele trei femei, cântăreața a lansat un nou atac și la adresa Biancăi Drăgușanu. Claudia Pătrășcanu susține că și blondina a fost amanta lui Bădălău și că este o influență negativă pentru femei, din cauza comportamentului ei.

Mai e și Bianca Drăgușanu. Femeia asta este desfrânată, exemplu negativ și falsă”, a adăugat Claudia Pătrășcanu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În timp ce își acuză fostul soț de infidelitate, artista spunea că ea nici măcar nu s-a gândit să își înșele vreodată partenerul.

Pe mine nu m-a curtat niciun bărbat după căsătorie. Jur! N-am dat ocazia, mai mergeam pe la evenimente, dar eram cu ochii în pământ, eu vedeam doar bărbatul și familia.”, a completat Claudia Pătrășcanu.

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Tehnologie
„Cognify”, închisoarea viitorului. Cum vor fi torturați criminalii în penitenciarul AI. Infractorii sunt eliberați după doar câteva minute în locul sentințelor de zeci de ani
Actualitate
Elena Lasconi, primar reales în Câmpulung Muscel și noua șefă USR: „Numai mamă să nu fii. Am ajuns să o trăiesc și pe asta”
Tehnologie
Înspăimântător sau nu? Cum arată robotul japonez cu fața din celule umane
Actualitate
Povestea tinerilor dintr-un sat din Vrancea care au devenit milionari în euro. Cum au reușit, de fapt, să devină atât de bogați?: „Am băut apa aceleiași cișmele, nu aveam apă curentă atunci în casă”
Interesant
Trecutul neștiut al soției lui Edi Iordănescu, antrenorul de fier al Naționalei
Interesant
Angela Similea, ruinată din cauza datoriilor. Tragedia care a marcat-o pe viață
Divertisment
Tatăl lui George Burcea i-a crestat capul cu cuțitul mamei actorului. Clipe înfiorătoare în familia fostului soț al Andreei Bălan
Actualitate
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri în premieră despre relația cu Alex Bodi: „El a fost sprijin pentru mine în perioada asta”
Divertisment
Alex Bodi s-a despărțit de Ema Uta. Milionarul s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu. Exclusiv