Trecutul neștiut al soției lui Edi Iordănescu, antrenorul de fier al Naționalei

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Edi Iordănescu este omul momentului, căci reușita lui în ceea ce privește rezultatele tricolorilor de la campionatul EURO 2024 i-au adus inclusiv porecla de „antrenorul de fier”. Fost fotbalist și fiul lui Anghel Iordănescu, Edi este căsătorit cu Arabella, fost manechin și absolventă a facultății de Stomatologie, cu care are și trei copii.

Arabella Iordănescu a fost model și a pozat pentru diferite de campanii publicitare. În imaginea de mai sus o putem vedea pe Arabella într-o ședință foto pentru promovarea costumelor de baie

Edi Iordănescu a devenit cunoscut datorită tatălui său, Anghel Iordănescu, fost fotbalist și, de altfel, fost selecționer al echipei naționale de fotbal cu trei mandate.

Ca și tatăl lui, Edi Iordănescu a început să joace la echipe din țară, printre care Steaua, unde a și început cariera de fotbal, după care Sportul Studențesc, Unirea Focșani, Rapid București, Petrolul Ploiești și Vaslui, după care a jucat în străinătate pentru echipe din Grecia și Cipru. Din 2004 a început studiile ca antrenor și s-a retras din cariera de fotbalist.

Primul contract ca antrenor l-a avut în 2010 la FCSB, fiind secundul lui Ilie Dumitrescu, după care a fost antrenor interimar după demisia lui Dumitrescu.

Edi Iordănescu a mai antrenat și la echipele FCM Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, ȚSKA Sofia,  Astra Giurgiu, CFR Cluj - cu care a câștigat și primul trofeu la Supercupa României, după ce a bătut Universitatea Craiova, apoi la CS Gaz Metan Mediaș, iar 2022 este selecționerul României. întreaga biografie a lui Edi Iordănescu o puteți citi pe Wikipedia, unde găsiți întregul parcurs profesional.Edi Iordănescu este căsătorit cu un fost model

Edward Iordănescu, pe numele său real, este căsătorit cu Arabella, fostă Kapitany, care a fost un manechin de succes din Satu Mare.

Edi Iordănescu și soția lui s-au cunoscut între 2004/2005, însă au început să aibă o relație prin 2007. Selecționerul naționalei avusese o relație tumultoasă și cu Delia, de care s-a despărțit din cauza programului artistei. Antrenorul de fotbal își dorea o familie și o relație stabilă, însă cu Delia se putea vedea în funcție de programul artistic pe care îl avea. Acesta a fost și motivul separării de cântăreață, însă au rămas în relații amicale.

Arabella Iordănescu stă departe de viața publică și se bucură de familia pe care o are cu selecționerul
1 / 4

Edi Iordănescu s-a cununat religios cu soția lui în 2010, însă nunta ar fi avut loc 10 ani mai târziu, în 2020. La fel ca și cununia religioasă și oficială, și petrecerea a avut loc tot în secret, doar cu apropiații și familia.

Arabella este din Satu Mare și a fost model, însă a ales să studieze medicina, absolvind Facultatea de Stomatologie.

Soția lui Edi Iordănescu este cu 10 ani mai mică decât el, Arabella are 36 de ani, în timp ce selecționerul naționalei are 46 de ani, însă vârsta nu a fost un impediment pentru cei doi.

Deși a crescut sub lumina reflectoarelor și a participat la numeroase ședințe foto, Arabella Iordănescu este o persoană discretă și nu face parte din viața publică. Soția lui Edi Iordănescu nu participă la evenimentele mondene din Capitală, nu vorbește cu presa și nu face declarații niciodată cu privire la viața de familie.

Soția lui Edi Iordănescu este concentrată mai mult pe viața de de cuplu și creșterea celor trei copii pe care îi au împreună, și ei la fel de rar văzuți în public. Unul dintre puținele momente în care copiii lui Edi Iordănescu au fost fotografiați și filmați este cel de la EURO 2024, după victoria cu Ucraina.

Edi Iordănescu a devenit tată în 2010, însă abia câteva luni mai târziu de la venirea pe lume a lui Luca și-a unit destinul în fața ofițerului stării civile cu Arabella.

Soția lui Edi Iordănescu nu are Facebook sau Instagram și nu postează pe nicio altă rețea de socializare imagini cu ea sau cu familia pe care o are cu selecționerul Naționalei.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine