Simona Gherghe, de urgență la spital. S-a pozat imobilizată la pat, cu perfuzii. Ce i-a cauzat, de fapt, starea de rău prezentatoarei TV

3 minute
Publicat:
Autor: Alexandra Marin

Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital, unde s-a pozat în timp ce apare cu branula în mână. Prezentatoarea emisiunii „Mireasă” de la Antena Stars avea o zi încărcată, însă organismul a cedat și i s-a făcut rău.

Simona Gherghe a învățat o lecție importantă

Smona Gherghe este o persoană foarte ocupată, căci este prezentatoarea emisiunii „Mireasă” de la Antena Stars, unde moderează cu dibăcie show-ul, care de multe ori o seacă de puteri. Discuțiile din emisiune sunt uneori tensionate, lucru care nu-i tocmai benefic nici pentru prezentatoarea TV.

Când nu e la emisiune, Simona Gherghe are grijă de cei doi copii pe care îi are, însă treaba nu se oprește aici, căci mai și gătește, face curat și încearcă să fie la curent și administrează cu succes și afacerile familiei.

De altfel, Simona Gherghe participă la diferite podcasturi despre educație și se implică în acțiuni caritabile.

Iată că toate astea și-au pus amprenta asupra sănătății Simonei Gherghe, care a ajuns de urgență la spital.

Simona Gherghe, pe patul de spital și cu perfuzia în mână

Simona Gherghe a postat pe Instagram un mesaj către fanii săi, acela că a ajuns la spital. Prezentatoarei emisiunii „Mireasă” i s-a făcut rău, astfel că a fost nevoie să meargă la doctor.

Simonei Gherghe i s-a făcut rău de la epuizare, iar asta pentru că în fiecare zi aleargă să rezolve cât mai mult lucruri. Din păcate, lipsa somnului, hidratării și a consumului de alimente corespunzătoare și-au pus amprenta pe sănătatea prezentatoarei emisiunii „Mireasă” și a ajuns la spital.

Mesajul Simonei Gherghe a fost destul de clar pentru cei care o urmăresc: „Într-o zi cu o mulțime de planuri, s-a întâmplat asta.”, ceea ce înseamnă că ar trebui să ne gândim mai mult la sănătatea noastră înainte să planificăm fiecare lucru în detaliu, uitând de noi. Corpul dă întotdeauna semnale dacă e obosit, iar Simona Gherghe se pare că a ajuns la epuizare.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine