Momentul terifiant în care Mirela Vaida a fost atacată în direct cu un bolovan. Video

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net
article img

Mirela Vaida, atacată în direct, la Antena 1. Sursa foto: captură video

  • Mirela Vaida a fost atacată în direct de către o femeie care a intrat dezbrăcată în platou.
  • Agresoarea a aruncat cu un bolovan către prezentatoarea tv, pe care a omis să o lovească, din fericire.

Mirela Vaida, atacată cu un bolovan în direct de o femeie necunoscută

În emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, prezentată de Mirela Vaida, au avut loc scene violente, neașteptate. Chiar în momentul în care începuse cu interes emisiunea, vedeta tv s-a trezit cu femeie în platou, neinvitată, care a aruncat cu un bolovan direct către ea.

Scenele terifiante și panica Mirelei Vaida au fost surprinse de camerele video, iar clipurile cu prezentatoarea în timp ce era atacată la Acces Direct au devenit virale pe Youtube.

Mirela Vaida nu se aștepta să fie atacată atât de violent chiar pe platoul de filmare. Moderatoarea emisiunii credea că este în siguranță, însă chiar în timp ce prezenta subiectele zilei s-a trezit cu un bolovan îndreptat către ea.

Femeia care a venit violent către prezentatoarea tv era goală și a aruncat cu bolovanul direct în ea. Imediat, pe platoul de filmare au venit și colegii vedetei, care au imobilizat-o pe agresoare și au chemat de urgență Poliția la fața locului.

Mirela Vaida și-a continuat emisiunea cu ochii în lacrimi, fiind șocată de cele întâmplate. Nimeni, cu atat mai putin prezentatoarea tv, nu se astepta la o asemenea intamplare nefericita.

Dupa acest incident, Antena 1 a asigurat o paza mai buna in sediul televiziunii.

Prezintă cu succes emisiunea de divertisment de la Antena 1

Celebra pentru emisiunile matrimoniale, Mirela Vaida este cea care a inlocuit-o pe Simona Gherghe la Acces Direct. Vedetei tv i s-a potrivit manusa, mai ales ca sezoanele ce au urmat au fost axate mai mult pe cazuri sociale cu scandal.

Mirela Vaida este nascuta in Targu Frumos, judetul Iasi, are 38 de ani, a studiat Dreptul la Bucuresti si este dubla masteranda in Drept si Relatii Publice.

Vedeta tv are succes atat la tv, cat si in meaeria de actrita si artista. De-a lungul timpului, prezentatoarea tv a primit diferite premii la numeroase spectacole nationale.

Mirela Vaida este solista a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, unde a putut fi urmărită în musicalul “OK, Melody” și în spectacolele “Poftă bună la Tănase”, “Nevestele vesele”, “O seară la Tănase”, “Bufonii Regelui”, “Scandal în Paradis”, “Dai un ban, dar știi că face”, “Aplauze, Aplauze”, “Cu mască sau fără mască, oamenii vor să zâmbească”.

In prezent, artista apare in piesele “Aer bun, de Savoy!” și “Piei, drace!”.

Mirela Vaida are trei copii si locuieate in comuna Corbeanca din judetul Ilfov.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine