Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, a suferit trei intervenții chirurgicale:„Abia pot să vorbesc”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Petre Roman (77 ani) trece printr-o perioadă neagră, căci fosta soție, Mioara Roman, a murit pe 23 februarie, iar actuala soție, Silvia Chifiriuc (51 de ani), se confruntă și ea cu probleme de sănătate, fiind operată de trei ori în ultima perioadă.

Silvia Chifiriuc se confruntă și ea cu probleme de sănătate
  • Petre Roman a fost la priveghiul Mioarei Roman, pentru a-i aduce un ultim omagiu
  • Petre Roman are probleme și în familia actuală, soția sa, Silvia Chifiriuc, a fost operată de trei ori
  • Silvia Chifiriuc se recuperează după cea de-a treia intervenție chirurgicală


Silvia Chifiriuc trei operații, în urma unor infecții la dinți

Silvia Chifiriuc trece printr-o perioadă de recuperare, după ce s-a operat pentru a treia oară, în urmă cu trei săptămâni. Soția lui Petre Roman a fost contactată în ziua înmormântării Mioarei Roman, însă singurele declarații pe marginea subiectului au fost despre starea ei de sănătate, care este precară în aceste momente, după ce a contactat o infecție gingivală.

Silvia Chifiriuc a mărturisit că nu dorește să comenteze moartea fostei soții a lui Petre Roman, spunând că „nu am nicio legătură cu tot ce se întâmplă acum”, făcând referire la trecerea în neființă a Mioarei Roman.

Actuala soție a lui Petre Roman a declarat că, la rându-i, se confruntă cu probleme de sănătate, după ce a făcut o infecție și a fost nevoită să se opereze de trei ori, iar acum poate cu greu să vorbească.

„În urmă cu trei săptămâni m-am operat a treia oară pe gingie și de-abia pot să vorbesc. Am făcut o infecție care se pare că nu am putut scăpa atât de ușor, totul în urma unei extracții”, a declarat Silvia Chifiriuc.

Silvia Chifiriuc are o relație de 18 ani cu Petre Roman

Petre Roman a divorțat de Mioara Roman în 2007, an în care s-a afișat public pentru prima dată cu Silvia Chifiriuc. De profesie cântăreață, actuala soție a lui Petre Roman a declarat că a fost avertizată că va fi o țintă din punct de vedere mediatic, însă a făcut față presiunilor publice.

„El m-a avertizat. M-a pregătit. Aveam suportul lui. Mi-a zis că se vor scrie foarte multe lucruri neadevărate despre mine. Am pășit cu toată încrederea și cu toată iubirea în povestea asta cu el. Nu-mi pare rău de nimic! Relația noastră a fost foarte bine sudată de la început. Ceea ce mi-a dat Dumnezeu este al meu și duc mai departe și pentru fiul meu, Petrus, și pentru mine ca om.”, a încheiat Silvia Chifiriuc, în octombrie 2023.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc s-au căsătorit în 2009, nași de cununie fiindu-le Dinu Patriciu și soția sa, iar împreună au un băiețel de 13 ani, pe Petrus, pe care au ales să nu-l expună public. Întrebați care este secretul relației lor, fostul premier al României a declarat că „secretul este iubirea, sentimentul ăsta care acoperă omenirea, tot ce este umanitatea. Chiar și când sunt momente mai complicate, cu iubire treci mai frumos mai departe.”

Petre Roman a fost premier al României în perioada 1989-1991, fiind premierul cu cel de-al 53-lea mandat.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine