Sfârșitul tragic al mamei Monicăi Gabor. Care au fost ultimele cuvinte ale fostei soacre ale lui Irinel Columbeanu

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Monica Gabor a avut o viață plină de încercări. Pe lângă faptul că în adolescență a fost traficată de Dinu Damaschin, un proxenet din Bacău, după care la 18 ani s-a căsătorit cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea, de care a divorțat cu un scandal mediatic, totul a culminat cu moartea mamei sale, Viorica Bulai, care a avut un sfârșit dramatic în timpul unui pelerinaj din zona Gorj, pe 22 august 2013.

Monica Gabor, alături de mama sa, Veronica Bulai

Viața Monicăi Gabor pare desprinsă dintr-un film horror, pentru că șirul evenimentelor din viața ei par ca și cum ar fi scenariu, nicidecum o viață trăită de o persoană în adevăratul sens al cuvântului.

Mama Monicăi Gabor a avut un sfârșit tragic

Cea mai dureroasă experiență pe care Monica Gabor a avut-o a fost în august 2013, în momentul în care mama ei a murit. Viorica Bulai e afla de mai multe zile într-un pelerinaj cu un grup de femei.

Mama Monicăi Gabor a vizitat mai multe mânăstiri din zonă, însă ultima sa oprire a fost la Peștera Polovragi. Din păcate, zona în care Veronica Bulai se afla nu era acoperită cu plasă, iar desprinderea versanților de pe stânci se întâmpla destul de des, însă, până atunci, nicio tragedie nu mai avusese loc. Localnicii știau că poate fi periculos să te apropii de stâncile muntoase, însă, din păcate, pentru turiști situația nu a fost aceeași.

La fel s-a întâmplat și cu mama Monicăi Gabor, care se afla la 100 de metri de Peștera Polovragi, în zonă aflându-se și Mânăstirea Polovragi. Grupul cu turiști din care făcea parte și mama Veronica Bulai tocmai ce vizitase peștera și urma să meargă pe Cheile Oltețului.

Din păcate, la un moment dat, Veronica Bulai a dorit să facă poză lângă stâncă, iar ultimele sale cuvinte au fost: „Ce zici, putem să facem și noi o poză aici, lângă peștera asta.”, a spus mama Monicăi Gabor. Din păcate, acestea au fost și ultimele sale cuvinte, pentru că, la scurt timp, un bolovan de șapte kilograme i-a căzut în cap bietei femei.

Veronica Bulai era însoțită de alte două femei în momentul tragediei. Bolovanul de 7 kilograme i-a zdrobit capul, în urma impactului.

La acel moment, primarul comunei Polovragi, Stefan Fășuescu, a declarat că versații din zonă sunt foarte înalți, plini de vegetație, iar din cauza asta nu se putea pune plasă pe stâncile muntoase.

Două echipaje medicale au ajuns rapid la fața locului, Ambulanța Gorj și Smurd, iar medicii i-au oferit primul ajutor, încercând să o resusciteze, însă mama Monicăi Gabor nu a mai avut nicio șansă, bolovanul lovind-o fix în cap, astfel zdrobindu-i craniul. La acel moment, Veronica Bulai avea 54 de ani și locuia în Bacău.

Mama Monicăi Gabor a fost o femeie simplă, deși fiicele ei erau celebre și deja locuiau în străinătate, iar banii nu mai erau o problemă pentru familia lor. Veronica Bulai a continuat să trăiască în Bacău, unde ducea o viață normală. De altfel, femeile care au fost în pelerinaj cu mama Monicăi spuneau că „ne-a arătat și poze pe telefon. A zis "Nu vă deranjați de mine, eu sunt aceiași și la hotel de 5 stele în Dubai sși aici", era un om adevărat.”, au spus colegele Veronicăi din grup.

Monica Gabor, exploatată sexual de Dinu Damaschin și luată de soție la 18 ani de Columbeanu

Experiențele traumatizante pe care le-a îndurat în viața avută au marcat-o pe Monica Gabor, care, pe lângă moartea mamei sale, în trecut, a fost și traficată de Dinu Damaschin. Chiar de la vârsta de 16 ani, pe atunci doar o adolescentă care încerca să își caute un loc de muncă și crezând cu naivitate în oameni, Monica Gabor a fost violată de un bărbat pe care proxenetul Damaschin o vânduse cu 1000 de dolari.

Tânără, înaltă, frumoasă și cu un corp de manechin, Monica Gabor atrăgea atenția celor din jurul ei, deși era o copilă care încercam să-și facă un rost în viață. Din păcate, norocul, la acea vreme, nu a fost de partea ei. Foarte multe tinere ajung să se prostitueze sau să devină victime ale unor proxeneți din cauza lipsei educației și a susținerii unui adult. Acesta a fost și cazul Monicăi Gabor.

Din dorința de a scăpa de sărăcie și de viața din Bacău, Monica a plecat la București, unde, nu se știe prin ce circumstanțe, l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu, care i-a oferit un lux pe care o fată de 18 ani venită din condiții precare de viață nu le cunoscuse. Lui Iri i-a fost ușor să o cucerească, apoi chiar să o ia de soție.

Monica Gabor a rămas rapid și însărcinată, iar pe 8 ianuarie 2007, la Spitalul Elias, a adus-o pe lume pe Irina Columbeanu. Mariajul dintre Iri și Moni nu a durat, așa că cei doi s-au despărțit după o serie de infidelități. Chiar dacă s-a luptat să obțină custodia fetiței, Irinel, pe atunci un om influent, a reușit să câștige procesul, iar Monica putea să vină doar în vizită, ori să o ia în weekend-uri.

Monica Gabor s-a mutat, ulterior, într-un bloc din zona Pipera, după care a plecat în Statele Unite. Nu se știe cum l-a cunoscut exact pe Mr. Pink, cel care a devenit și salvatorul ei, dar și omul care a ajutat-o să evolueze, dar și să o introducă în „highlife-ul” de la Hollywood. DAcă în timpul relației cu Iri și-a pus silicoane și epata la fiecare ieșire, din relația cu Mr. Pink a ieșit altă Moni.

Fosta soție a lui Columbeanu a început să studieze, în prezent fiind chiar învățătoare de limba engleză, și-a scos implanturile mamare și a devenit mult mai simplă în apariții. Viața Monicăi Gabor a fost ca un carusel, dar, cu toate încercările prin care a trecut, la cei 35 de ani pe care îi are a reușit să devină o femeie liberă, dar și să trăiască într-un mediu sănătos.

În prezent, ea locuiește în Statele Unite, împreună cu Mr. Pink, fiica sa, Irina, și fiul partenerului ei de viață.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine