Irinel Columbeanu și Zoltan Nagy, scandal la azil: „Mi-a zis să nu mai vin pe acolo. E cam ramolit, merge într-o demență”

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Irinel Columbeanu (66 de ani) și Zoltan Nagy, până nu demult buni prieteni, au avut discuții aprinse la azilul în care fostul milionar este cazat, totul transformându-se într-un scandal de toată pomina. Fostul soț al Monicăi Gabor i-a spus lui Zoltan că nu mai are ce căuta pe la el, totul după ce l-a acuzat că-și face reclamă pe spatele lui.

Irinel Columbeanu a fost fotografiat des în ultima perioadă, mai ales după ce a suferit atacul cerebral. În prezent, se află la azilul unde a trăit și Zina Dumitrescu

Irinel Columbeanu și Zoltan Nagy s-au certat la azil

Deși i-a fost alături din timpul pandemiei, de când fostul milionar se simțea singur și nu prea avea ajutor, Irinel Columbeanu a hotărât să încheie orice relație cu bunul lui prieten Zoltan Nagy, cu care a avut o altercație la azil.

Cei doi prieteni și-au reproșat unul altuia că nu se respectă reciproc. Irinel i-ar fi spus lui Zoltan Nagy că nu mai are ce căuta pe la azil să-l viziteze pentru că-și face reclamă pe spatele lui, mai exact pe seama situației neplăcute pe care o trăiește acum. Toate aceste lucruri au fost dezvăluite de către Zoltan în presa tabloidă din România.

Am fost atunci în vizită la Irinel. M-a supărat comportamentul lui după ce am fost la el.

A fost în emisiune la Cristi Brancu și m-a acuzat că am venit la el cu psiholog să-i fac reclamă și că i-am stricat lui imaginea, că am făcut două poze acolo la azil.

Eu nu am pozat în camera la azil, eu am făcut poze stând pe bancă cu cei doi medici, poze decente. El s-a supărat pe mine și a zis să nu mai vin pe acolo!

Eu m-am dus cu doi medici acolo, un neurochirurg și un psihiatru. Doamna doctor psihiatru a mai fost și la el acasă. El a ajuns la azil stând la povești cu Adiță.”, a declarat Zoltan Nagy, pentru Click!.

Irinel Columbeanu, la un pas să fie dat afară din azil? Zoltan Nagy: „Cassian îl mai ține acolo maxim o lună fără bani”

De altfel, fostul producător de filme pentru adulți a menționat că Irinel Columbeanu locuiește gratis la azilul în care și Zina Dumitrescu a fost cazată, însă este de părere că patronul azilului nu îl va ține prea mult timp fără să plătească, iar Monica abia dacă îl mai bagă în seamă.

Zoltan Nagy susține că Irinel Columbeanu este nerecunoscător, având în vedere că i-a fost alături în cele mai grele momente ale vieții lui.

E 8000 de lei chiria la azil, dacă stă în cameră singur, la care se adaugă și medicamentația. Eu puteam să-i asigur prin doamna doctor medicamentația.

Nu cred că se va găsi cineva să dea pentru el, lunar 8000 de lei. Cassian îl mai ține acolo maxim o lună fără bani.

Monica nu vrea sa vorbească cu el de mult timp! L-a lăsat să vină atunci în America mai mult din cauza Irinei. Ea ar fi putut să-i zică lui Mr Pink să plătească azilul.

Am vrut să-l duc la masaj erotic, a zis Cassian că are nevoie de bani, nu de masaj.

Dar, de ce nu a dat nimeni bani până acum să-l scoată din Cosmopolis? I-am aranjat și femeie de serviciu. El nu a avut bani să se mute în noul apartament.

În vară l-am întrebat: cât te costă la Cosmopolis, nu ți-e greu să cobori scările, nu te poți ridica?... Eu mergeam la el, îi aduceam de mâncare. L-am dus la tuns, de Florii și de Paște.

Când a avut Covid, acum un an și jumătate, doar eu am fost la el spital. Nu am văzut pe nimeni să vină la el atunci. Unde era duzina asta mare de prieteni ai lui?  În realitate, mai sunt doar 1-2 prieteni discreți, care îl ajută, dar nu vor să apară.

Eu l-am văzut! Cu trecerea timpului s-a degradat, era tot mai ramolit, mai obosit, mergea într-o demență! Vorbea aiurea despre femei, că ce sâni, ce fund are aia și aia…Uită!

Eu m-am zbătut câteva zile, în iunie-iulie, să-i caut un apartament. Am și găsit ceva la preț bun, că nu voia să mai stea la Cosmopolis.”, a mai povestit Zoltan Nagy.

Irinel Columbeanu a suferit un atac cerebral

În februarie 2022, Irinel Columbeanu a suferit un atac cerebral care i-a afectat funcțiile locomotorii, dar și vorbirea. Fostul milionar de la Izvorani a mai suferit un AVC la 23 de ani.

În urma atacului cerebral suferit în februarie 2022, Irinel Columbeanu a fost operat la Spitalul Elias, după care îngrijit de prieteni. Irina, fiica lui, și fosta soție, Monica Gabor, nu au venit în țară după acest incident.

Anul acesta, Irinel Columbeanu a primit 200 de euro de la fiica sa, Irina, care locuiește în Statele Unite cu mama sa. De când a plecat în State, adolescenta nu a mai ajuns în România să-și vadă tatăl, însă acesta a călătorit peste ocean pentru a fi alături de Monica și noua ei familie de Paște, în anii trecuți.

Cum a căzut imperiul lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, născut pe 27 mai 1957 în Ploiești, este cunoscut în mediul de afaceri românesc pentru diversele sale companii și investiții. Unul dintre primele sale proiecte notabile a fost compania Turbocim, specializată în producția de materiale de construcție. Cu timpul, Columbeanu a extins portofoliul de afaceri, deținând companii precum T.E.T. Group S.R.L., Promotion Group Internațional SRL, Techno Consult Romania SRL și Molyvi Holdings LTD.

Averea sa a cunoscut fluctuații semnificative în decursul anilor. În 2006, estimările indicau că dispunea de aproximativ 60 de milioane de euro, în timp ce în 2007, acest număr s-a ridicat la 150 de milioane de euro. Totuși, în 2008, averea sa a scăzut brusc la 40 de milioane de euro, iar în 2009, a ajuns la doar 7 milioane de euro. În prezent, nu mai are nimic.

Împreună cu tatăl său, Ion Columbeanu, Irinel a fondat Caesopatru SRL în octombrie 2010. Această firmă se ocupă de extracția pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, precum și de extracția pietrei calcaroase, ghipsului, cretei și a ardeziei. De asemenea, Irinel Columbeanu a fost acționar la firma Media Com 1995, care se ocupa de telecomunicații și comerțul cu amănuntul al diverselor produse. În anii 1999-2002, veniturile estimate ale firmei Media Com 1995 au atins suma de 920 de miliarde de lei vechi.

Pe lângă cariera sa în afaceri, Irinel Columbeanu a fost și un nume cunoscut în viața mondenă și politică. El a candidat pentru funcția de primar general al Bucureștiului în 2012, marcând astfel implicarea sa în sfera politică locală.

Tatăl său, Ion Columbeanu, a avut și el o carieră notabilă. Înainte de Revoluție, Ion Columbeanu a fost agitator comunist și membru al Partidului Comunist Român din 1947. După Revoluție, a ocupat funcția de șef de protocol în guvernele României, începând cu cel condus de Gheorghiu Dej și până în 2002. Mai târziu, el a servit ca secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului în guvernele Petre Roman și Nicolae Văcăroiu.

Irinel Columbeanu a fost subiectul unui scandal notoriu în anul 1995, legat de "Sexy Club." Acest scandal a implicat acuzații că patronul clubului, Constantin Constantin, forța dansatoarele să se prostitueze prin violență, iar prietenilor acestuia li se cerea să beneficieze de aceste servicii în mod gratuit. Irinel Columbeanu, poreclit "Alcatel," a fost implicat în acest scandal, fiind client al clubului.

În ceea ce privește viața personală, Irinel Columbeanu a avut relații cu diverse personalități publice, precum creatoarea de modă Romanița Iovan, cântăreața Ana Lesko și fotomodelul Monica Gabor, cu care s-a căsătorit și are o fetiță pe nume Irina Columbeanu. Cu toate acestea, în 2011, Monica și Irinel Columbeanu au divorțat, iar un tribunal a decis că fiica lor, Irina, va rămâne cu tatăl său. Ulterior, Irina a plecat la mama sa în Statele Unite, iar omul de afaceri a rămas fără vila de vila de la Izvorani și fără întreaga avere.
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine