Șapte moduri prin care poți să-ți păstrezi tonusul pielii. Tehnica unică antirid folosită de vedetele din România, dar și din străinătate

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Cu siguranță ați auzit de elixirul tinereții sau de sintagma „tinerețe fără bătrânețe”, însă nu le putem asocia cu realitatea în totalitate, pentru că timpul trece pentru fiecare, iar timpul lasă și urme, așa cum este și normal, de altfel. Însă ce ar fi dacă ar exista un remediu împotriva timpului, nu să-l combată definitiv, pentru că ar fi imposibil, ci să-l mai țină pe loc, sau cel puțin efectele lui.

Vorbim despre șapte moduri prin care pielea voastră poate fi mult mai tânără, dar și mult mai relaxată.

Ei bine, dacă există un dispozitiv eficient care să combată efectele îmbătrânirii, acela este aparatul „All in One”, unic în România, care poate fi folosit atât pentru relaxare, cât și pentru masaj. Eva Longoria promovează acest aparat în străinătate.

La noi în țară se ocupă de acest aspect Simona Grigorescu, cosmetician specialist în tehnici de masaj și remodelare facială.

Simona Grigorescu, omul care îți schimbă înfățișarea

Dacă nu ați aflat din emisiunea „Vorbește lumea” despre tehnicile de masaj facial pe care Simona Grigorescu le promovează și practică, atunci e necesar să intrați pe pagina ei de Instagram pentru a vedea cum sunt transformate femeile care îi calcă pragul.

După doar o simplă de masaj facial puteți pleca acasă cu mai puține riduri, mai relaxate și cu siguranță mult mai fericite. Ca orice masaj, efectele majore se văd în timp, pentru că, la fel cum lucrăm mușchii corpului, la fel se întâmplă și cu mușchii feței, care au nevoie de masaj continuu pentru a fi „treziți la viață”.

Cosmetician specialist în tehnici de masaj și remodelare facială, Simona Grigorescu nu realizează un simplu masaj, iar o ședință poate dura chiar și până la două ore, iar asta pentru că tehnica ei, pe lângă masaj, implică și un tratament cosmetic cu produse de top: de la exfoliere, hidratare, serumuri speciale pentru fiecare ten în parte, masajul remodelator, măștile super hidratante, toate aceste lucruri cu scopul de a vă reda strălucirea pielii.

View this post on Instagram

A post shared by Specialist in tehnici de masaj si remodelare faciala (@simonagrigorescu_facialmasaj)

Mușchii feței au nevoie de mișcare, la fel ca ceilalți mușchi ai corpului, și așa cum pielea de pe coapse, burtă sau din alte părți ale corpului se lasă dacă nu facem mișcare, același lucru se întâmplă și cu fața noastră.

Așa apar ridurile de expresie prematur sau celebra „labva gâștii”, fața căzută etc, pentru că oboseala, alimentația și lipsa sportului își spun cuvântul. Hidratarea și întreținerea sunt cheia!

Astfel, pe lângă tratamentele cosmetice invazive sau noninvazive, pielea noastră are nevoie și să fie lucrată. Cum? Prin masaj, pentru că masajul facial a fost din toate timpurile unul dintre cele mai relaxate tehnici pentru întreținerea pielii.

„All in One”, aparatul de masaj care te întinerește

„All in One”, aparatul de masaj care îți redă strălucirea pielii

Dacă nu aveți, însă, timp să ajungeți la specialist, sau nu găsiți loc, pentru că este mai mereu „full booking”, asta și pentru că majoritatea vedetelor din România sunt „dependente” de acest masaj remodelator, tot la Simona Grigorescu găsiți soluția salvatoare, mai ales dacă nu sunteți din București.

Pe site-ul facialtherapy.ro găsiți acest produs minune, care cu siguranță vă va ajuta în rutina de zi cu zi. Sunt șapte metode prin care vă puteți relaxa pielea feței, dar și a gâtului. Pentru rezultate vizibile trebuie să folosiți aparatul în fiecare zi. Actrița Carmen Tănase se numără printre clientele produsului și s-a arătat mulțumită de achiziționarea „All in One”

„Cele 7 funcții ale aparatului All in One îți vor reda strălucirea tenului și aspectul de Glow încă de la prima folosire. Urmează pașii din instrucțiuni și folosește cele 7 funcții ale aparatului All In One pentru a curată tenul de impurități, Peeling lejer, tonus muscular, stimularea circulației, eliberarea tenului de edem și, de ce nu, acolo unde avem depozite de grăsime, cum ar fi zona de gușă, acesta ne vine în ajutor și ne conturează zona mandibula pentru un aspect mai tânăr.”, scrie pe site-ul facialtheraphy.ro.
View this post on Instagram

A post shared by Facial Therapy (@facialtherapy.ro)Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine