Noi probleme cu modelele iPhone 15 PRO: burn-in la ecranul OLED

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

iPhone 15 Pro de la Apple, anticipat ca fiind bijuteria coroanei în gama de smartphone-uri a gigantului tech, pare să fie prins într-o serie de controverse imediat după lansare. În urma preocupărilor legate de supraîncălzire, utilizatorii semnalează acum și o problemă deranjantă legată de arderea ecranului.

captură reddit.com

Una dintre cele mai discutate probleme legate de iPhone 15 Pro, după lansarea sa, a fost supraîncălzirea neobișnuită a dispozitivului. Mulți utilizatori s-au confruntat cu temperaturi ridicate ale telefonului chiar și în timpul utilizării normale. Totuși, Apple a reacționat rapid la aceste preocupări și a oferit o soluție eficientă printr-un update al iOS (iOS 17.0.3).


Mai nou pe diverse platforme online utilizatorii își exprimă îngrijorările față de ecranele de pe iPhone 15 Pro. Aceste ecrane par să păstrează imagini persistente sub forma de oled burn-in.


Problema arderii ecranului, care datează din era ecranelor CRT, nu este un fenomen nou pentru ecranele OLED. Astfel de probleme apar atunci când imaginile statice rămân afișate prea mult timp, mai ales cu setări de luminozitate ridicate. În multe magazine, acest efect este evident pe unitățile de demonstrație, care rulează conținut promoțional constant la niveluri maxime de luminozitate.


Problema arderii ecranului este doar un alt punct pe lista de probleme care afectează iPhone 15 Pro, făcându-se tot mai mult să ne întrebăm: A grăbit Apple această lansare?Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine