Matthew Perry, cauza morții. Actorul din Friends a avut o moarte ciudată

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Matthew Perry a murit sâmbătă după masă (n.r. duminică dimineața România). Actorul din Friends a avut un sfârșit tragic. Primul apel la 911 s-a făcut la ora 4:07 P.M (n.r. ora Statelor Unite).

Cauza morții lui Matthew Perry este cel puțin ciudată. Celebrul Chandler Bing din Friends a murit înecat într-un hot tub (n.r. ciubăr), în locuința sa din Los Angeles.

Matthew Perry a fost găsit fără suflare în locuința său. Actorul din Friends a murit înecat. Din păcate, apelul la urgențe s-a făcut prea târziu, iar starul de la Hollywood nu a mai putut fi salvat.

Matthew Perry a murit înecat într-un hot tub, un ciubăr cu hidromasaj

Potrivit autorităților din Los Angeles, cauza morții lui Matthew Perry se investighează. În vila actorului din Friends nu au fost găsite droguri, potrivit unor surse anonime. Nu există nici suspiciunea de crimă în acest caz.

Operațiunea de salvare a actorului Matthew Perry a început în jurul orei 4 p.m, însă fără succes.

După primele investigații, Matthew Perry a murit după ce s-a înecat în hot tubul din locuința sa, însă corpul lui a fost preluat de medicina legală, care va stabili cauza exactă a morții starului din Friends.

Matthew Perry, celebru pentru rolul din Friends

Matthew Langford Perry (19 august 1969 - 28 octombrie 2023) a fost un artist versatil de origine americană și canadiană, cunoscut pentru contribuțiile sale în domeniile actoriei, comediei și producției.

El a câștigat notorietate internațională pentru interpretarea remarcabilă a personajului Chandler Bing în celebrul serial de televiziune "Friends" (1994-2004), difuzat de NBC. Pentru această interpretare, Perry a fost distins cu un premiu Screen Actors Guild Award.

Pe lângă celebritatea obținută prin "Friends", Perry a jucat în diverse producții cinematografice și televizate, printre care se numără "Fools Rush In," "Almost Heroes," "The Whole Nine Yards," "The Whole Ten Yards," "The Ron Clark Story," și "17 Again."

În anul 2010, el și-a extins activitatea artistică în lumea jocurilor video, oferind vocea personajului Benny în jocul video "Fallout: New Vegas."

Perry a fost și un creator de conținut, producând și jucând în sitcomul "Mr. Sunshine" de pe ABC, care a fost difuzat în perioada februarie-aprilie 2011.

În august 2012, Perry a preluat rolul lui Ryan King, un comentator sportiv, în sitcomul "Go On" de pe NBC. Cu toate acestea, serialul a fost anulat în mai 2013. Perry a fost, de asemenea, implicat în reluarea sitcomului "The Odd Couple" de pe CBS, unde a jucat rolul lui Oscar Madison între 2015 și 2017.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine