Iulia Vântur dă India pe Dubai? Și-a luat locuință în Emirate și a devenit rezident cu acte în regulă: „Mă simt deja ca acasă aici”

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Iulia Vântur (43 de ani) este celebră în România și India, iar acum începe să câștige teren și în Emirate. Fosta prezentatoare de la Pro TV a fost invitată în două emisiuni TV, „Dubai One” și „Lovin Dubai”, unde a făcut dezvăluiri despre parcursul ei profesional, cum a reușit să cucerească publicul de peste hotare. De altfel Iulia Vântur a declarat că și-a achiziționat o locuință în Dubai, care a devenit a treia sa casă.

Iulia Vântur a fost invitată în două emisiuni TV din Dubai să vorbească despre cariera ei profesională, drumul către India și cum a reușit să aibă succes peste hotare cu o carieră la început. Foto: Colaj Actualitate.net

Iulia Vântur a plecat în India în momentul în care cariera ei era în plină ascensiune, însă viața a dus-o pe alte cărări. După câțiva ani de când a plecat peste hotare, fosta vedetă Pro TV a devenit un star al muzicii la Bollywood.

Și pentru că își dorește să devină celebră în toată lumea și nu există bariere  în mintea ei, Iulia Vântur aspiră la nume mari în ceea ce privește colaborarea ei cu alți artiști pe plan muzical.

În emisiunea „Lovin Dubai”, Iulia Vântur a mărturisit că vrea să colaboreze cu Ricky Martin, însă lista continuă și cu o multitudine de nume din industria de film și artistică din India.

Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai

Iulia Vântur a dezvăluit în emisiunea „One Dubai” că este rezident în Emirate, unde și iubitul ei, Salman Khan, are o proprietate de lux.

„Mă simt foarte bine aici. Am foarte mulți prieteni aici, am propria mea casă,  de altfel am și o carte de identitate. Mă simt ca acasă aici. Vin foarte des aici, fie că este vorba de muncă, de evenimente. Recent chiar am avut un show.”, a declarat Iulia Vântur în emisiunea „One Dubai”.

Iulia Vântur a studiat Dreptul, dar a ajuns prezentatoare și cântăreață

Iulia Vântur a studiat Dreptul, la îndemnul tatălui, însă și-a dorit să facă teatru. Mai târziu, ea a urmat mai multe cursuri de teatru și a cochetat cu actoria. La 19 ani, Iulia Vântur a intrat în echipa Pro TV, după care a devenit una dintre importantele vedete ale postului de pe Pache.

Prezentatoarea TV era una dintre știristele cu care televiziunea se mândrea, motiv pentru care au propulsat-o și în rolul de prezentatoare a emisiunii „Dansez pentru tine”. Ulterior, Iulia Vântur a renunțat la cariera în televiziune după o vacanță în India, care apoi a și devenit cea de-a doua ei casă.

Iulia Vântur trăiește o poveste de dragoste cu Salman Khan, celebrul star de la Bollywood.

Pasionată de meseria de actor, fosta vedetă Pro TV a jucat în filmul Bunraku, regizat de Guy Moshe, alături de John Hartnet, Demi Moore, Woody Harelson, Marcel Iureș.

De altfel, Iulia Vântur a apărut și în serialele de comedie Las Fierbinți, Serviciul Român de Comedie, cât și în episodul aniversar La bloc.

Artista a jucat și în filmul indian O Teri song Umbakkum, produs de Atul Agnihotri și regizat de Umesh Bhisht, cu actori în roluri principale Pulkit Samrat și Sarah Jane Dias.

Iulia Vântur s-a mutat în urmă cu șapte ani în India.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine