iOS 17: Actualizarea ajunge pe iPhone în această seară. Ce este nou in iOS 17?

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

iOS 17 se pregătește să fie lansat astăzi, 18 septembrie după ora 20:00 (ora României) și o să fie disponibil începând de la modelul iPhone XS în sus. Ce aduce nou această nouă actualizare software?


Iată câteva dintre noutățile ce vin cu iOS 17


StandBy oferă o vizualizare pe tot ecranul, perfectă pentru momentele când iPhone-ul este încărcat și așezat pe lateral. Indiferent că este pe noptieră, birou sau bucătărie, poți vedea ora, fotografiile favorite, controlul muzicii și multe altele. Plus, este compatibil cu afișajul mereu activ al telefoanelor ce suportă acest lucru.


iOS 17 permite crearea unui Poster customizabil pe care cei pe care-i suni o să-l vadă. Personalizează-l cu o imagine, Memoji și alege chiar și culorile de fundal sau fontul.


Partajarea contactelor devine mai ușoară cu NameDrop. Apropie două iPhone-uri și selectează ce informații vrei să împărtășești.


Vezi în timp real ce mesaj lasă cineva pe voicemail. Dacă mesajul pare important, poți răspunde chiar în timp ce este înregistrat.


Autocorectarea din iOS 17 promite o precizie mai mare, bazându-se pe un model lingvistic avansat. De asemenea, oferă sugestii de text în timp ce scrii.


iOS 17 aduce o funcție așteptată în Apple Maps: posibilitatea de a descărca hărți și a le folosi fără conexiune la internet.


Un sertar dedicat adună toate stickerele, emoji-urile și Memoji-urile într-un singur loc, facilitând accesul la ele.


Pentru a activa asistentul vocal Siri, acum este suficient să spui "Siri", fără a mai adăuga "Hey" în față.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine