Imaginile verii cu Alexia Eram în costum de baie. Fiica Andreei Esca a realizat cea mai provocatoare campanie publicitară

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Alexia Eram a fost protagonista unui pictorial îndrăzneț, însă totul face parte dintr-o companie publicitară pentru un brand care vinde, printre altele, și costume de baie.

Alexia Eram a făcut furori pe Instagram cu seria de imagini postată. Fiica Andreei Esca a fost model într-o campanie de promovare a costumelor de baie, astfel că a încercat mai multe modele.

Alexia Eram nu este străină de camerele de luat vederi, mai ales că a crescut de mică în lumina reflectoarelor.

Fiica Andreei Esca a pozat provocator, iar fotografiile au putut fi admirate și de cei 800 de mii de urmăritori pe care îi are pe Instagram.

Alexia Eram dă starul verii cu o serie de imagini în care apare în costum de baie

Colorate sau alb negru, costumele de baie purtate de Alexia Eram a fost modelul perfect pentru promovarea ținutelor de la piscină.

Alexia Eram a fost fotografiată îmbrăcată în diferite costume de baie. De exemplu, în imaginea în care apare în costumul de baie portocaliu, fiica Andreei Esca stă întinsă pe spate, lăsând soarele să-i coloreze pielea. Ea poartă și o fustiță scurtă de plajă.

În altă imagine, Alexia Eram apare într-un costum de baie întreg, viu colorat, iar pe cap are un prosop de baie. În alte două fotografii, fiica Andreei Esca este îmbrăcată în costume de baie din două piese, unul colorat, unul alb negru.

Alexia Eram vrea să transmită că, indiferent de alegerea costumului de baie, important e să ți se potrivească și să fie în ton cu personalitatea ta. Astfel, doamnele și domnișoarele care doresc să fie vizibile la piscină, atitudinea este cea mai importantă, înainte de toate.

Cu o manichiură perfectă, în ton cu ținuta, Alexia Eram a primit mii de comentarii și like-uri. Până la urmă, și manichiura contează, nu? Astfel, unghiile trebuie îngrijite, mai ales când mergem la piscină.

Alexia Eram, ședință foto la piscină. Foto: Instagram
1 / 3

Alexia Eram, influencer și vedetă de televiziune

Toată lumea știe că Alexia Eram este fiica Andreei Esca, lucru care a propulsat-o în showbiz, căci i-a fost mult mai ușor să se integreze printre persoanele publice din România, însă a devenit mai cunoscută după munca depusă în online.

Alexia Eram are un vlog pe Youtube, iar pagina ei de Instagram a ajuns la peste 800 de mii de urmăritori. Majoritatea firmelor de îmbrăcăminte o contactează pentru contracte de publicitate, însă este și fashion editor la @alistmagazine, revista mamei sale, unde și mai apare ocazional.

Alexia Eram a participat la „America Express” împreună cu fratele ei, Aris Eram, însă cei doi au pierdut lupta în fața Sânziana Negru și Laura Giurcanu. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au luptat și ei pentru marele premiu.

În vârstă de 23 de ani, Alexia Eram are o relație de când era adolescentă cu artistul Mario Fresh.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine