Andreea Esca, înlocuită de Paula Herlo: „Ne-am dorit să aducem în faţa publicului subiecte de actualitate în business”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Celebra jurnalistă de investigație Paula Herlo se alătură echipei podcastului "Gata de Business" al Raiffeisen Bank pentru sezonul 3, preluând ștafeta de la Andreea Esca. În această nouă serie de interviuri, Herlo va explora subiecte esențiale pentru antreprenori și IMM-uri, cum ar fi atragerea de angajați talentați, strategii de branding și accesul la finanțare, oferind sfaturi valoroase pentru mediul de afaceri.

Paula Herlo preia conducerea podcastului 'Gata de Business' de la Raiffeisen Bank

Paula Herlo, jurnalistă cu o experiență vastă de peste 20 de ani, care face parte din echipa emisiunii "România, te iubesc!" de la Pro TV, a fost aleasă pentru a fi gazda noului sezon al podcastului "Gata de Business" realizat de Raiffeisen Bank. Această schimbare marchează un moment important pentru podcastul de succes, care a adunat aproximativ 9 milioane de vizualizări în primele două sezoane.

Andreea Esca, prezentatoarea știrilor de seară de la Pro TV, a fost gazda celor două sezoane anterioare ale podcastului, însă, acum, Paula Herlo preia frâiele emisiunii pentru sezonul 3.

Lansarea acestui nou sezon este programată pentru luna noiembrie, iar difuzarea va continua până în martie 2024. Fanii podcastului vor putea urmări episoadele pe canalul de YouTube al Raiffeisen Bank și pe paginile de social media ale băncii.

În ceea ce privește subiectele abordate în sezonul trei, acesta promite să fie plin de informații valoroase pentru antreprenori și IMM-uri. Paula Herlo și echipa vor explora cum poți deveni mai atractiv ca angajator, cum să îți găsești nișa în piață și să îți construiești brand-ul, cum să accesezi soluțiile de finanțare disponibile pentru IMM-uri și vor oferi sfaturi utile pentru dezvoltarea afacerii.

Raluca Nicolescu, Director IMM la Raiffeisen Bank, a subliniat importanța implicării antreprenorilor în definirea tematicilor abordate în acest sezon: „Am pornit acest sezon prin a-i întreba pe antreprenori ce îi preocupă, ce ar vrea să afle și ce le-ar fi util. Această parte a fost foarte importantă, pentru că nevoile și grijile lor au fost reperul după care ne-am ghidat. Totodată, prin această inițiativă, ne-am dorit să aducem în fața publicului subiecte de actualitate în business. Țin să le mulțumesc tuturor celor care s-au alăturat proiectului Gata de Business, într-un demers care ne dorim să aducă cel puțin un moment de inspirație antreprenorială pentru privitori.”.

Cu Paula Herlo în fruntea acestui podcast, se așteaptă cu entuziasm un sezon plin de idei inovatoare și sfaturi practice pentru mediul de afaceri din România.

Cine este Paula Herlo?

Paula Herlo este o jurnalistă și prezentatoare de televiziune din România. Ea s-a născut pe 28 iunie 1979 în Timișoara, România. Paula Herlo este cunoscută în special pentru munca ei în domeniul jurnalismului și al televiziunii. A lucrat pentru diverse posturi de televiziune, inclusiv Pro TV și Antena 3, și a fost implicată în acoperirea unor evenimente importante din țară și din lume.

Paula Herlo este binecunoscută pentru participarea ei la emisiunea de televiziune "România, te iubesc!", difuzată pe Pro TV, unde a adus în prim-plan subiecte sociale, umanitare și de interes public.

În contextul dat, Paula Herlo a preluat conducerea podcastului "Gata de Business" al Raiffeisen Bank pentru sezonul 3, unde va intervieva antreprenori și va discuta subiecte legate de afaceri, oferind sfaturi și informații valoroase pentru mediul de afaceri din România.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine