Gheboasă, ridicat de DIICOT într-un dosar de trafic de droguri

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Gheboasă (22 ani) a fost dus la audieri de către procurorii DIICOT, într-un dosar de trafic de droguri. Artistul a fost ridicat de către autorități și dus la DIICOT Dâmbovița. În acest dosar este cercetat și un minor de 17 ani.Gheboasă, audiat de DIICOT într-un dosar de droguri

Gheboasă a fost asaltat de procurorii DIICOT în seara de joi de pe Bulevardul Timișoara, București, fiind în continuare la audieri în acest dosar de droguri. Până la data scrierii acestui articol nu se cunosc foarte multe date despre implicarea lui Gheboasă în acest dosar de trafic de droguri.

Procurorii DIICOT au dispus „la data de 01.03.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus reținerea unui inculpat minor (17 ani), cercetat pentru săvârșirea infracțiuni de trafic de droguri de risc.”, se arată în comunicatul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - DIICOT, trimis vineri, 1 Martie 2024.

Potrivit procurorilor, „din cercetările efectuate a rezultat că,  în luna februarie 2024, inculpatul a comercializat și a oferit cu titlu gratuit, diferite cantități de canabis inclusiv unor minori (elevi), atât în proximitatea unității de învățământ unde sunt înmatriculați aceștia, cât și în locuința sa.”.

DIICOT a propus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Gheboasă este audiat în acest dosar, însă rămâne de văzut care a fost implicarea artistului sau legătura cu tânărul minor care vindea droguri.Gheboasă, înregistrat că vindea și consuma droguri

Avocatul Adrian Cuculiș a oferit publicității în septembrie 2023 o înregistrare în care Gheboasă vorbește despre distribuirea drogurilor, dar și despre consumul acestora. Contrar declarațiilor sale făcute pe social media, artistul susține în înregistrare că este consumator de droguri, iar, pe lângă asta, dă și informații despre cum sunt distribuite drogurile în Capitală.

Adrian Cuculiș a declarat, la momentul respectiv, că Gheboasă se ocupă cu drogurile încă de când se afla în Târgoviște. În înregistrarea făcută publică de avocatul Cuculiș, Gheboasă vorbește cu un bărbat a cărui voce este schimbată tocmai pentru a nu fi recunoscut.

Înregistrarea cu Gheboasă este de pe vremea când locuia în Târgoviște și vorbește despre un traficant de droguri cu care era în legătură, traficant care aducea droguri de la București la Târgoviște. Mai departe, Gheboasă vindea și el Extasy, dar și cannabis, exact ce primea de la bărbatul din București.Gheboasă vorbește despre consumul de droguri

Gheboasă a intrat în atenția tuturor după ce a apărut la câteva festivaluri mari de muzică, unde a cântat în fața a mii de oameni. Oamenii l-au acuzat de consum de droguri, după ce în spațiul public au apărut informații despre cum cântărețul consumă substanțe interzise.

Ulterior, Gheboasă a vorbit despre consumul de droguri și a spus că „eu nu mă droghez, eu nu consum droguri, eu nu sunt drogat.”, se aude cântărețul într-o altă înregistrare.

Melodiile controversate ale lui Gheboasă i-au pus eticheta de băiat rău, dar mai ales de persoană care consumă droguri. Una dintre cele mai ascultate piese pe care Gheboasă a lansat-o este tocmai despre droguri și femei. În clipul de mai jos, artistul pare că încurajează acest stil de viață.

Gheboasă, pe numele lui real Gabriel Gavriș, a fost participant la „Survivor România” și a cântat pe marile scene de la Untold și Beach!Please.

Primul clip lansat de Gheboasă a fost chiar melodia care îi purta numele, după care a lansat „Trap țigănesc”. Ulterior, el a devenit celebru cu piesa „Habibi”, care are peste 20 de milioane de vizualizări în doar un an.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine