Erika Isac a povestit în lacrimi că a fost traumatizată de experiența „X Factor”: „M-a pus la pământ”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Erika Isac a participat la „X Factor” în 2015, unde a ajuns până în semifinale. Artista a fost în echipa lui Ștefan Bănică Jr., care credea foarte mult în potențialul ei. Și Horia Brenciu a fost susținătorul Erikăi, însă foarte mulți telespectatori au criticat-o. Pentru Erika Isac, experiența „X Factor” a fost de-a dreptul traumatizantă.

Erika Isac este celebră pentru piesa „Macarena”, melodie care a ajuns piesă manifest. În trecut, ea a participat la „X Factor”, unde a fost înjurată și criticată pentru cum arată


Erika Isac a avut parte de traume în timpul și după participarea la „X Factor”. Ca orice copil, tânăra din Constanța, care pe atunci avea 15 ani, spera să aibă succes în timpul show-ului „X Factor”, iar oamenii să o felicite. Din păcate, Erika a cunoscut cruzimea oamenilor, mai ales a adulților, deopotrivă femei și bărbați.

Erika Isac a explicat în interviul pentru Pagina de media că cele mai multe apariții TV se sfârșesc acolo și ulterior nu mai există nimic, doar ură.

„Oamenii au impresia că dacă apari o dată la TV cineva te poate observa și apare o șansă, apare un noroc de te miri cine știe unde, dar nu-i așa.”, a spus Erika Isac după participarea la „X Factor”.
„Părinții mei nu fac parte din industria media, nu fac parte din divertisment. Fac parte din contul alte domenii. Tata este militar și it-ist, mai nou ceva profesor universitar, inginer la bază. Iar mama mea este economistă.”, a declarat Erika Isac în interviul realizat de Petrișor Obae.

Erika Isac, traumatizată de experința „X Factor”. Artista a primit un val mare de jigniri

Dacă după lansarea piesei Macarena a reușit, fără să își propună, să creeze dezbateri la nivel național, însă fără să fie afectată de acest lucru, în timpul și după „X Factor”, lucrurile nu au mai fost la fel.

Erika Isac, o adolescentă, practic un copil de 15 ani, își pusese toate speranțele în publicul de acasă, care mulți dintre cei care urmăreau emisiunea s-au grăbit să-i pună etichete vulgare. Melodia „Macarena” a venit și după suma experiențelor artistei de-a lungul timpului, despre cum inclusiv ea a trăit pe pielea ei sentimentul de misandrie, dar și de misoginism.

„Nu s-a întâmplat nimic după X Factor. După X Factor nu au știut ce să facă cu mine. Au încercat pe cât au putut să îmi găsească un manager, să facă ceva cu mine, dar dacă nu ai numerele potrivite, din păcate nu se întâmplă nimic. Și la momentul respectiv, la X Factor, mi-am luat atât de mult hate (n.red ură) încât m-a pus la pământ și am hotărât împreună cu părinții mei că până la 18 ani să nu mai fac nicio mișcare.”

Erika Isac a mărturisit că foarte mulți oameni au judecat-o pentru aparițiile sale în cadrul show-ului, iar presiunea a fost atât de mare încât a cedat și a renunțat la dorința de a mai fi ceva mare, de a mai vrea să devină cântăreață cunoscută. Artista a lăcrimat în momentul în care și-a adus aminte de experiența de „X Factor”.

„Au fost, în numărul de zecilor de mii, adulți de peste 30 de ani care numeau un copil de 15 ani curvă. Pentru că purtam pantaloni scurți.”
„A fost foarte greu pentru că a fost primul meu contact cu publicul larg, la o televiziune atât de mare, nimeni se aștepta ca momentul să devină viral. Momentul critic ăsta a fost. Și pentru că le-a fost frică, pentru ca, copilul lor să nu mai fie numit într-un anumit fel, în primul rând pentru mine, și în al doilea rând pentru imaginea mea. Și am luat decizia de a nu mai apărea până la 18 ani. La 15 ani nu ești în stare să lupți cu nimic.
Piesa a venit ca un cumul din experiența mea. Să le dau femeilor curajul pe care eu nu l-au avut și nu l-au avut nici părinții mei.”


Piesa „Macarena” a depășit 2,8 milioane de vizualizări în șapte zile.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal Divertisment
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații Actualitate
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani Actualitate
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat” Actualitate
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat”
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual.
Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa Interesant
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual. Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat” Actualitate
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer Actualitate
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv Actualitate
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu” Actualitate
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu”