Controverse în familia Elei Crăciun. Ce le-a pregătit copiilor de 1 iunie

3 minute
Publicat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Cu ocazia Zilei Internaționale a copilului, Ela Crăciun a făcut ceva ce pentru unii poate fi considerat controversat, atunci când a decis să-și aleagă de 1 iunie copilul preferat dintre cei trei pe care îndrăgita mămică îi are până în momentul de față.

Galerie imagini 1 / 3

Gestul mamei lor i-a surprins de-a dreptul pe Alex (17 ani), Alesia (11 ai) și Nicho (4 ani), care dintotdeauna au făcut un obicei din a-și întreba mama care dintre ei este de fapt preferatul ei. De această dată răspunsul Elei Crăciun i-a lăsat pe micuți fără cuvinte, pentru că gestul prezentatoarei a fost cât se poate de grăitor. ,,Mereu mă întreabă pe cine iubesc mai mult, așa că de ziua copilului le-am dezvăluit care dintre ei mi-a cucerit iremediabil inima.”, a declarat Ela Crăciun.

Prezentatoarea și realizatoarea tv a pregătit un coșuleț special, pe care și-a invitat copiii să îl deschidă rând pe rând. În momentul care cei mici l-au deschis au fost încântați să își vadă propria imagine reflectată în oglinda aflată în interior și au aflat astfel că toți sunt preferații mamei lor, în egală măsură.

Într-o scrisoare deschisă adresată copiilor săi pe pagina sa oficială din social media, Ela Crăciun nota: ,,Copilul meu ×3, ești darul cel mai prețios pe care l-am primit de la viață și îți mulțumesc pentru că m-ai ales să îți fiu mamă. (...) Uneori, poate simți că sunt prea dură sau că îți cer prea mult. Nu știu dacă ți-am spus vreodată, dar în fiecare decizie pe care o iau sunt mânată de iubirea pe care ți-o port, de dorința de a te vedea fericit, de a te proteja și de a te ajuta să-ți împlinești visele. Astăzi, de ziua ta,  copilul meu, vreau să îți mulțumesc pentru toate lecțiile pe care mi le-ai dat. Promit să îți ofer libertatea de a face greșeli și să îți împărtășesc din experiența mea, ca tu să nu te lași doborât de nimic, niciodată.”, a scris emoționată Ela Crăciun.

O prezență mereu activă atât pe sticlă, cât și în mediul online, Ela Crăciun a devenit un reper pentru mamele din generația sa și nu numai, prin cele 3 cărți lansate până în momentul de față, volume care s-au bucurat de un imens succes.

Mai mult decât atât, Ela Crăciun pregătește constant workshop-uri online pentru comunitatea sa și împărtășește constant resursele și instrumentele sale studiate și dobândite în experiența sa de mamă, care a investit constant în propria evoluție prin participarea la unele dintre cele mai prestigioase programe de coaching.

Pentru a vedea surpriza pregătită copiilor săi de Ela Crăciun, intrați pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Ela Craciun | Zen Mama 💫 (@elacraciun)

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine