Viața plină de suspans a Sorinei Docuz. Cum l-a sedus pe Negoiță și cum a ajuns protejata lui Ciolacu. A pozat în sânii goi la 16 ani, pentru revista FHM

14 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Sorina Docuz (32 de ani) este un nume în lumea bună a Capitalei, mai ales că a fost soția lui Negoiță, primarul sectorului 3. Puțini știu cine este cu adevărat Sorina și cum a devenit apropiată de Marcel Ciolacu, despre care unele site-uri scriu că cei doi ar fi chiar și căsătoriți. Zvonuri sunt însă foarte multe, însă, până acum, nici premierul României, nici fosta nevastă a lui Negoiță nu au clarificat acest aspect al mariajului, după o perioadă în care i-ar fi fost amantă, scrie Curentul.ro. Totul rămâne, însă, la nivel de bârfă.

Marcel Ciolacu și Robert Negoiță, prieteni buni între ei, dar și cu Sorina

Sorina Docuz, o șatenă superbă devenită Miss Buzău, iar ulterior soția lui Negoiță

Sorina Docuz este din Buzău, oraș în care a devenit Miss în 2009, moment în care l-a cunoscut și pe primarul sectorului 3, Robert Negoiță, care s-a îndrăgostit de ea pe loc.

Deși este o diferență de 19 ani între cei doi, Sorina și Negoiță au format un cuplu mulți ani, iar în 2013 s-au căsătorit, fiind anul în care buzoianca i-a adus pe lume și al treilea moștenitor, un băiețel. Edilul mai are doi copii din prima căsătorie cu Carmen Negoiță. Pe atunci, primarul avea 41 de ani, iar Sorina 22. Petrecerea de nuntă a avut loc la Rin Grand Hotel, locație deținută de edil în centrul Capitalei.

Sorina Docuz Miss Buzau

Presa de la vremea respectivă a aflat că Sorina Ducuz a fost pe cai mari dinainte să îl cunoască pe politician, astfel că la 16 ani a pozat fără inhibiții în revista FHM. Imaginile cu Sorina în sânii goi au făcut deliciul presei.

Fotografia cu Sorina în sânii goi a mai apărut și după ce Gabriela Firea a început să-și laude fina pentru performanțele în croitorie. Fostul primar al Bucureștiului publica pe social media imagini în care apărea în ținute marca: Sorina Docuz.

Gabriela Firea, îmbrăcată de Sorina Docuz

Dragostea dintre Negoiță și Sorina nu a durat mult, iar cei doi au divorțat în 2016. Primarul sectorului 3, însă, nu a lăsat-o de izbeliște pe Sorina și pe băiețelul lor, Vlad Cezar, acum în vârstă de 8 ani, și s-a ocupat de ei în continuare, din punct de vedere financiar. Înainte de divorț, Negoiță a ajutat-o pe fosta soție să-și deschidă un atelier de croitorie, de acolo și recomandările doamnei Firea.

Negoiță și Sorina ar fi divorțat după ce buzoianca l-ar fi înșelat cu un alt milionar, unul mai tânăr, ce-i drept, care i-a devenit și soț, ulterior. Este vorba despre Mădălin Stan, cunoscut și drept „Mădălin de la Giurgiu”.

Edilul nu a stat cu mâinile în sân, așa că s-a refugiat și el în brațele Andreei Mirică, tot o Miss, dar mai tânără cu un an decât soția. Povestea lor a apărut chiar și în Dailymail.co.uk.

Sorina Docuz s-a căsătorit cu „Mădălin de la Giurgiu”, după divorțul de Negoiță

Sorina Docuz s-a căsătorit cu Mădălin Stan în 2017, iar în 2018 a adus pe lume o fetiță, acum în vârstă de aproape cinci ani. La doar câteva luni după ce a născut, Sorina a plecat de acasă cu fiica ei, părăsindu-l pe Mădălin de la Giurgiu, cum i se mai spune protejatului lui Nelu Iordache.

Mădălin Stan a depus actele de divorț, iar relația celor doi s-a definitivat în acel an, însă doar din punct de vedere amoros. Robert Negoiță nu s-a dezis de fosta soție, așa că a avut grijă de întreaga ei familie, dar și de apropiații ei, inclusiv de Mădălin.

Sorina Docuz și familia ei locuiesc într-un complex rezidențial construit de firma lui Negoiță.

Sorina Docuz, surprinsă de paparazzii Cancan în 2017, când ea primul trimestru de sarcină. Fotografii realizate în octombrie 2017

Afacerile misterioase ale lui Marcel Ciolacu: G4Media dezvăluie conexiunile cu Sorina Docuz

O investigație exhaustivă realizată de G4Media scoate la lumină conexiunile controversate dintre Sorina Docuz, fosta soție a primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, și premierul României, Marcel Ciolacu.

Dezvăluirile aduc în discuție o serie de afaceri dubioase și legături politice, punând sub semnul întrebării etica și transparența în lumea politică românească.

Care este, până la urmă, legătura dintre Sorina Docuz și Marcel Ciolacu? Și de ce fosta soție a lui Negoiță face afaceri cu statul? Dar, mai ales, de ce sora Sorinei Docuz a fost angajată la stat, plătită din bani publici? Sunt întrebări pe care Marcel Ciolacu nu le-a comentat public. Încă.

Investigația, urmată de un editorial semnat de Dan Tăpălagă, sub titlul „Marea vulnerabilitate a premierului Marcel Ciolacu: Afacerile protejatei lui”, aduce în prim-plan informații care arată că Sorina Docuz și cei din anturajul ei au căutat să profite la maximum de relația lor cu premierul Ciolacu, în încercarea de a obține contracte sau alte beneficii de la diverse autorități publice, inclusiv ministere, companii și primării controlate de PSD.

Unul dintre cele mai recente exemple este un contract-cadru în valoare de 133 de milioane de lei, adică 27 de milioane de euro, pe care Primăria Sectorului 3, condusă de Robert Negoiță, se pregătește să-l semneze cu o firmă din Buzău.

În iunie 2023 s-a scos la licitație contractul cadru, iar pe 25 august 2023, Primăria Sectorului 3 a anunțat că pe primul loc a fost asocierea Gab Pavolux-Bedamiro. Dar să explicăm fie care caz în parte. Cine deține Gab Pavolux, cine deține Bedamiro.

Gab Pavolux, deținută de Andrei Andrei, coordonată de familia Sorinei Docuz

Investigația a scos la iveală că personajul central al acestei povești este Sorina Docuz, fosta soție a lui Robert Negoiță, care, conform jurnaliștilor G4Media, este acum cunoscută drept "protejata lui Marcel Ciolacu". Așa cum am menționat la începutul textului, mai multe voci spun că Docuz și Ciolacu sunt mai mult decât prieteni.

Firma Gab Pavolux, înființată și deținută de Andrei Andrei, un fotomodel din Timișoara care locuiește în Dubai, a câștigat, cu câteva luni înainte de licitația pentru cele 27 de milioane de euro, o altă licitație pentru o fostă cantină de la o școală din sectorul 3, unde primăria investise anterior două milioane de euro în dotări de lux.

Andrei Andrei este fost participant în emisiunea „Burlacul” și este originar din Timișoara, dar trăiește în Dubai. Potrivit rețelei de socializare, Andrei Andrei este personal trainer în Dubai și online coach, iar soția sa lucrează ca stewardesă la Emirates

Surprinzător (sau nu), Primăria Sectorului 3 a încredințat proiectul firmei deținută de Andrei Andrei, care ar fi coordonată din umbră de familiile Docuz și Arghir. Cele două familii sunt în strânsă legătură atât cu Negoiță, cât și cu Ciolacu, nimeni altul decât premierul României, potrivit investigației G4Media.ro.

Gab Pavolux SRL Buzău se ocupă cu organizare expoziții, târguri și congrese, a fost înființată în 2012 în Buzău de către Gabi Slămnoiu, un bărbat din comuna Racovițeni. În 2021, administratorul firmei a cedat firma lui Andrei Andrei, care este căsătorit cu Flory Nicolaescu, care este originară din Buzău. După cum se vede, toate drumurile duc la Buzău.

Interesant este că firma deținută din umbră de cele două familii a avut profit 0 între 2014 și 2021.

Și dacă încă nu au fost clare legăturile dintre firma câștigătoare la licitație pentru proiectul de 27 de milioane de euro, deținută de Andrei Andrei, menționăm că avocatul care a facilitat trecerea firmei de pe numele lui Gabi Slămnoiu pe numele lui Andrei Andrei a declarat că persoană de contact pentru această firmă este Alin Mădălin Arghir.

FOTO: G4MEDIA.RO

Cine este Alin Mădălin Arghir? Ei bine, nimeni altul decât soțul Cristinei Elena Arghir, ambii din Racovițeni, culmea, la fel ca Gabi Slămnoiu, primul acționar al firmei Gab Pavolux SRL Buzău. Cristina Arghir, fostă Docuz, este sora Sorinei și în prezent locuiește în București.

Și mai interesant este că Gabi Slămnoiu și Cristina Elena au pus bazele unei societăți pe nume Sow Atelier Couture SRL, în 2015, dar pe care au închis-o în martie 2023.

Ce vă amintește această firmă? Exact ce povesteam mai sus. Sow Atelier este un atelier de croitorie de care se ocupă Mărioara Docuz, mama Cristinei Elena Arghir și a Sorinei Docuz, care apare chiar și ea pe site-ul dem îmbrăcăminte. Mai sus menționam cum recomanda chiar și Gabriela Firea atelierul de îmbrăcăminte, postând imagini cu ea în ținutele marca Sorina Docuz.

Sow Atelier este o afacere de îmbrăcăminte, un brand de care se ocupă, în principal, Mărioara Docuz, mama Cristinei Elena Arghir. Mărioara, venită și ea din Racovițeni în București, mai are o fată, Sorina, fostă concurentă la Miss Buzău, fotomodel care a pozat deseori pentru Sow Atelier. Sorina Docuz a fost soția actualului primar al Sectorului 3, Robert Negoiță.

După ce a societatea Sow Atelier Couture SRL a fost dizolvată la începutul anului, Sow Atelier este trecută pe o altă firmă, cu sediul de lucru Hotelul RIN, care aparține fratelui lui Robert Negoiță.

Firma Bedamiro, deținută de unii dintre cei mai importanți finanțatori PSD și apropiați ai lui Ciolacu

Marcel Ciolacu și Sorina Docuz sunt originari din Buzău, iar firma Gab Pavolux a fost susținută la licitație de firma Bedamiro, înregistrată tot în Buzău și deținută de Mihai Leonard Rotaru.

Ce nu se știe și au descoperit jurnaliștii de la G4Media.ro este că Rotaru și soția sa, Daniela, au împrumutat PSD cu 445.000 de lei pentru finanțarea campaniei electorale, la scurt timp după ce Ciolacu a devenit președinte PSD. De altfel, Mihai Leonard Rotaru ar fi unul dintre apropiații lui Ciolacu, dar și un finanțator important al PSD.

Premierul Ciolacu a refuzat să ofere răspunsuri la întrebări punctuale adresate de G4Media.ro, declarând că acestea reprezintă "o mizerie". Cu toate acestea, în lumina dezvăluirilor din investigație, există preocupări legate de posibilul sprijin politic sau implicare a premierului în afacerile Sorinei Stan Docuz sau ale apropiaților acesteia.

Cristina Elena Aghir, sora Sorinei Docuz, angajată la stat

Investigația mai arată că familia Docuz a început să se implice în politică încă de la începutul guvernării PSD-PNL. Astfel, s-a dezvăluit că sora Sorinei Docuz, Cristina Arghir, a fost numită în consiliul de administrație al Loteriei Române cu susținerea PSD, beneficiind de o indemnizație lunară de 7.200 de lei brut.

De altfel, datorită ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, sora Sorinei Docuz este angajată și la Consiliul de Administrație al companiei Rofersped SA, firma de expediții al falimentarei CFR Marfă.

Înainte de aceste funcții, Cristina Elena Aghir a avut o funcție la SIF Oltenia și conduce în continuare compania Internet și Tehnologie S3, firma administrației locale Sector 3, de unde primește 5.000 de euro în fiecare lună.

Premierul Marcel Ciolacu se confruntă acum cu critici și acuzații legate de afacerile controversate ale protejatei sale, iar aceasta poate deveni o vulnerabilitate majoră în cariera sa politică.

Cumnatul Sorinei Docuz, Alin Aghir, primea venituri, în 2022, din partea Primăriei Sectorului 3, condusă de Robert Negoiță, dar și de la Algorithm Construcții S3 SRL. El mai figura și ca angajat la DCZ Shop, firma deținută de cumnata sa.

Cum au fost infiltrate rudele Sorinei Docuz în afaceri cu statul puteți urmări pe G4Media.ro, unde mai sunt menționate și alte afaceri și contracte pe care familia Docuz - Aghir le-a făcut din bugetul statului.

Relația dintre Sorina Docuz, primarul Negoiță și premierul Ciolacu ridică semne de întrebare cu privire la etica și transparența în politică. Dezvăluirile din investigație aduc în atenție necesitatea clarificării implicării premierului în afacerile Sorinei Docuz și ale familiei sale.

Aceasta reprezintă, fără îndoială, o vulnerabilitate majoră pentru premierul Marcel Ciolacu în lumea politică românească, iar opinia publică așteaptă răspunsuri clare și acțiuni concrete pentru restabilirea încrederii în instituțiile statului.

Potrivit sursei menționate, Marcel Ciolacu ar urma să-l susțină pe Robert Negoiță pentru candidatura la Primăria Capitalei. De altfel, premierul României a lăudat de numeroase ori public munca depusă de edilul Sectorului 3 în timpul mandatului.

Sorina Docuz, verișoară cu Mădălina Urloiu, fosta asistentă a lui Morar, căsătorită cu un chirurg de la Hollywood

Puțini știu, însă, că Sorina Ducuz este verișoară cu nimeni alta decât Mădălina Urloiu, fostă divă Playboy, al cărei tată este liberal și fost candidat la primăria Valea Râmnicului în 2014.

Ajutată de Sorina, Mădălina s-a transferat la un liceu din Capitală, unde a început să frecventeze localurile de fițe, ba chiar ajunsese asistentă în emisiunea lui Morar. Era, totuși, sub aripa soției edilului sectorului 3.

Mădălina nu a stat prea mult în București, așa că a zburat peste hotare, unde s-a căsătorit în 2018 cu Frank Stile, un estetician apreciat de vedetele de la Hollywood. În 2021, ea adus pe lume și primul copil. O fetiță pe nume Maria

Sorina Docuz este prietenă și cu Roxana Ilie, care ar fi o apropiată a lui Grindeanu. Sorina și CIolacu, Roxana și Grindeanu sunt prieteni foarte buni, iar cei patru ar fi mers împreună la Paris, potrivit ultimelor informații.

Roxana Ilie a postat o imagine în care apare cu Sorina Docuz. În imagine se vede umbra unui bărbat care seamănă cu Marcel Ciolacu

De altfel, Ilie este angajată la stat și face afaceri cu PSD-ul printr-o firmă pe numele ei. Mai multe detalii găsiți pe G4Media.ro, care a dezvăluit că firma respectivă distribuie bani la mai multe publicații de presă pentru a face publicitate PSD-ului.

Fotomodelul Roxana Ilie lucrează de câțiva ani la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine