Carmen Negoiță și-a schimbat înfățișarea fără operație. Cum i-a corectat medicul Iancu Morad nasul și mandibula

Publicat:
4 minute

Carmen Negoiță (41 de ani) are grijă de aspectul ei, motiv pentru care nu se lasă pe mâna oricărui medic. Cu atenție sporită, ea l-a ales pe Iancu Morad responsabil de înfățișarea ei, așa că de fiecare dată când simte nevoia să corecteze ceva se sfătuiește cu medicul chirurg.

article img

Medicul Iancu Morad (stânga), Carmen Negoiță (dreapta), după cele două intervenții

Ultimele intervenție pe care vedeta TV a avut-o a fost o procedură nechirurgicală pentru a avea linia mandibulară mai fermă și mai conturată, intervenție realizată și de celebra Kim Kardashian, plus o mini-rinoplastie fără operație, nivelând cocoașa nasului și ridicându-i vârful doar prin injectări fine de substanțe cu cristale de calciu. Mulțumită de rezultat, Carmen Negoiță a publicat pe social media imagini cu noul ei look, după ce medicul chirurg Iancu Morad, de la clinica Luxury Aesthetics, i-a schimbat cu totul aspectul fără a fi nevoie de intervenția chirurgicală.

„Pielea de la nivelul mandibulei și de la bărbie se lasă odată cu înaintarea în vârstă și ne pierdem astfel trăsăturile ferme. Nu contează că iei sau nu în greutate. Aceste modificări estetice de la nivelul feței sunt inevitabile.

Domnul doctor Iancu Morad are o tehnică proprie, fără operație, doar prin mici injectări, care reface pe loc conturul feței. Face Contouring este tratamentul meu preferat pentru că, pe lângă faptul că îmi sculptează fața, o și hidratează. Dacă tot am ajuns la dumnealui, am rezolvat și o problemă care mă tot stresa de ceva timp. Mai exact cocoașa nasului. Efectul este imediat.

Se sculptează foarte bine fața și nasul, care la mine este o problemă pentru că uneori arată mai borcănat și are o curbură care acum s-a corectat și are vârful puțin mai ridicat doar cu niște mici injecții, ceea ce mi se pare fascinant.”, a mărturisit Carmen Negoiță.

Face Contouring, tratamentul minune care ne schimbă estetică fără operație

Nu întotdeauna suntem mulțumiți cu aspectul nostru fizic, însă, din fericire, medicina estetică a avansat atât de mult încât nu este nevoie mereu de intervenția chirurgicală. O alternativă a chirurgiei estetică este în intervenția nechirurgicală, cum este tratamentul ”Face Contouring”, care ne poate ajuta să avem un aspect mai plăcut.

Medicul Iancu Morad, de la Luxury Aesthetics, explică ce semnifică această intervenție.

„Una dintre cele mai solicitate intervenții este cea de Face Contouring fără operație. Aceasta corectează aspectul căzut al mandibulei ori bărbia dublă prin injectarea unei substanțe ce conține cristale de calciu. Este un produs care este echivalent cu acidul hialuronic, dar este mult mai concentrat și oferă o posibilitate mult mai mare de întindere a pielii. Odată injectat în zona dorită, acesta stimulează colagenul, iar, la 3-4 luni după injectare, produce efectul complet și dă un aspect întinerit feței.”, a declarat medicul chirurg Iancu Morad despre procedura de rejuvenare facială.

Carmen Negoiță a fost ușor complexată de aspectul nasului ei, așa că a dorit o corecție, însă nu și o operație. Medicul Iancu Morad a venit cu o alternativă despre care ne-a vorbit mai jos. Ce semnifică această mini-rinoplastie aflați chiar de la chirurgul estetician.

„În aceeași sesiune am efectuat și o mini-rinoplastie fără operație. Am adus la același nivel a cocoașei nasului și am ridicat puțin vârful doar prin injectări fine de substanțe cu cristale de calciu.  Ambele tipuri de proceduri sunt minim invazive, nu au efecte secundare, iar rezultatul este de fiecare dată remarcabil. În trecut puteam ajunge la aceste rezultate doar prin operație. Acum le obținem doar prin mici injectări cu substanțe de umplere. Pacientul actual dorește tratamente rapide, cu rezultate spectaculoase, dar fără anestezie generală și perioadă de recuperare”, a explicat medicul chirurg estetician Iancu Morad (Luxury Aesthetics).

Mai multe pentru tine