Astrolog Sanda Ionescu: 2024, Anul Transformărilor Planetare și Personale. Două planete retrogradează și ne schimbă viețile complet

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Anul 2024 marchează începutul unei ere de schimbări profunde, atât la nivel personal, cât și planetar, prevestind dărâmarea vechilor paradigme pentru următorii 20 de ani.

Astrolog Sanda Ionescu
1 / 3
 • Retrogradările planetare, în special cele ale lui Mercur și Marte, ne îndeamnă la discernământ, explorare și adaptare. Intrarea lui Pluton în Vărsător după 242 de ani semnifică o schimbare radicală în domenii precum economia, conducerea, drepturile umane și tehnologia.
 • Aceste transformări sunt susținute de evenimente astrologice majore, cum ar fi Nunta Cosmică și Eclipsele, care facilitează inițieri spirituale și noi descoperiri.
 • Anul 2024 se anunță a fi un punct de cotitură în istoria umanității, aducând schimbări semnificative ce vor influența atât evoluția personală, cât și pe cea globală. Aceste transformări, prevestite de aliniamente astrologice rar întâlnite, vor avea un impact profund pe termen lung, schimbând paradigme vechi și deschizând calea către noi orizonturi.

Evenimente astrologice majore și influența lor. Transformări Astrologice 2024

Începutul anului a fost marcat încă de la început de retrogradarea lui Mercur în Săgetător, un fenomen ce ne încurajează să aplicăm discernământul în explorarea noilor idealuri.

Mercur va retrograda de trei ori pe parcursul anului, fiecare perioadă oferind oportunități de recalibrare și reevaluare a direcțiilor noastre de viață.

 • 2 aprilie, Mercur va retrograda sub semnul Berbecului
 • 5 august, Mercur va retrograda sub semnul Leului
 • 26 noiembrie, ultima zi de Mercur retrograd.

Ce aduc aceste retrogradări ale lui Mercur? Ei bine, știm cu toții că aceste perioade vor fi unele provocatoare, ne vor scoate din zona de confort. Se întâmplă evenimente pentru care trebuie să ne pregătim, să știm cum să reacționăm cu înțelepciune, pentru că vin și pleacă oameni din viețile noastre.

Aceste momente sunt esențiale pentru a lăsa în urmă ceea ce nu ne mai servește și a ne deschide către noile conexiuni și oportunități ce rezonează cu adevăratele noastre aspirații.

Pe lângă Mercur, Marte, planeta acțiunii și a inițiativei, retrogradează pe 7 decembrie sub semnul Săgetătorului, îndemnându-ne să adoptăm o abordare mai blânzi și să ne recalibrăm pasiunile. Aceasta este o perioadă propice pentru planificare, creativitate și manifestarea unei abordări mai deliberate în acțiunile noastre. Să fim mai buni!

Pluton în Vărsător: o schimbare de paradigmă

Momentul astral de cotitură al anului este intrarea lui Pluton în Vărsător, un eveniment ce nu s-a mai întâmplat de 242 de ani. Această tranziție semnalează începutul unei ere de schimbări radicale în structurile socio-economice, politice și tehnologice.

Pluton în Vărsător ne invită să reflectăm la modul în care putem contribui la crearea unei lumi mai bune pentru generațiile viitoare, punând accent pe inovație, drepturi umane și explorarea noilor frontiere ale cunoașterii.

Anul este punctat de evenimente astrologice semnificative, cum ar fi Nunta Cosmică și Eclipsele, care oferă oportunități unice de evoluție spirituală și de conectare la noi niveluri de conștiință.

Aceste fenomene ne îndeamnă să ne aliniem cu energiile cosmice și să folosim aceste momente de intensitate astrală pentru a facilita transformări personale și colective.

Jupiter în Gemeni: expansiunea cunoașterii

Intrarea lui Jupiter în Gemeni amplifică sfera informațională și deschide noi orizonturi ale cunoașterii și înțelegerii.

Acest tranzit favorizează explorarea ideilor noi, expansiunea spirituală și dezvoltarea unui dialog constructiv în societate.

Este o perioadă în care curiozitatea și dorința de cunoaștere pot duce la descoperiri semnificative și la o mai mare înțelegere a lumii înconjurătoare.

Anul 2024 reprezintă un prag important în evoluția noastră colectivă și personală, oferindu-ne șansa de a participa activ la modelarea viitorului. Fie că vorbim despre recalibrări interioare sau despre schimbări globale, acest an ne invită să ne depășim limitele cunoscute și să contribuim la crearea unei lumi mai echilibrate și armonioase. Prin adaptare, înțelegere și colaborare, putem naviga aceste vremuri de schimbare cu încredere și optimism, construind împreună fundația pentru un viitor luminos.

Sanda Ionescu a lansat Agenda Astrologică

Această Agendă Astrologica este un instrument de alchimizare și inițiere pentru cel care intră în posesia ei. Totodată, este un instrument ce ne ajută să înțelegem DE CE -urile vieții și cum le putem integra și transforma în evenimente armonioase.
Ce conține:

 • Prefața scrisă de Camelia Patrașcanu
 • Susținerea în a pune în practică ideile
 • Fazele Lunii, ce e indicat sa manifestam și ce nu
 • Retrogradările planetare ale anului 2024, împreună cu lecțiile necesare în funcție de planeta retrograda in semnul zodiacal
 • Fiecare lună a anului este precedată de un tabel cu schimbările planetare , fazele Lunii, energiile benefice Shiva Ratri, Tripura Sundari  de alchimizare a propriei persoane si automat relaționari benefice .
  Ce are special: GEOMETRIA SACRA
  Yantra lui Metatron-guvernatorul astrologiei si a astrologilor. Cel ce ne ajuta sa ne manifestam ideile, revelatiile.

Yantra lui Shiva -energia Yang a lui Dumnezeu.Lumina din intuneric , Sinele nostru profund.  Aspect ce se formeaza inainte de LUNA NOUA .

Yantra Tripura Sundari - energia iubirii primordiale. A oglindirii noastre prin celalti . A fiintelor minunate pe care le atragem in viata noastra. Aspect ce se formeaza inainte de LUNA PLINA .

„Yantra este cel mai ușor mod de a ajunge la profunzimea Sinelui nostru” Carl G.Jung.
Pentru a intra în posesia AstroAnima/Agendă Astrologică 2024, accesați site-ul astroanima.ro

Sanda Ionescu este de profesie astrolog specializat și poate fi găsită pe următoarele platforme online:

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

Lovitură pentru Cristina Cioran. Decizia judecătorilor a doborât-o. Mesajul îngrijorător al prezentatoarei TV pe Instagram: „Lasă, mami, că suntem noi două, cât mai suntem împreună...” Actualitate
Lovitură pentru Cristina Cioran. Decizia judecătorilor a doborât-o. Mesajul îngrijorător al prezentatoarei TV pe Instagram: „Lasă, mami, că suntem noi două, cât mai suntem împreună...”
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal Divertisment
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații Actualitate
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani Actualitate
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat” Actualitate
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat”
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual.
Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa Interesant
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual. Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat” Actualitate
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer Actualitate
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv Actualitate
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv