HUAWEI WATCH Ultimate, vârful tehnologiei și al inovației. Ceasul de lux este de 4,5 ori mai rezistent și de 2,5 ori mai dur decât oțelul inoxidabil

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

La o săptămână după ce HUAWEI Consumer Business Group (CBG) a lansat cel mai recent smartwatch în Europa, HUAWEI WATCH Ultimate, compania anunță că peste 200 de români au precomandat ceasul.

Smartwatch-urile de lux, un nou trend printre iubitorii de ceasuri

Noul smartwatch reprezintă vârful tehnologiei și al inovației în materie de design în rândul dispozitivelor purtabile HUAWEI. HUAWEI WATCH Ultimate vine cu un număr mare de funcții de ultimă generație și este destinat tuturor utilizatorilor care își doresc o experiență de lux.

Smartwatch-ul este disponibil în două modele: HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue și HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black.

Comparativ cu alte regiuni unde în topul preferințelor cumpărătorilor conduce modelul pe negru al ceasului, din cele peste 200 de dispozitive comandate în România, mai mult de jumătate sunt versiuni în ton de albastru, ce vin cu un preț superior față de varianta pe negru.

Se dovedește, astfel, că smartwatch-urile de lux sunt un nou trend în rândul românilor iubitori de ceasuri.

„Știam deja că românii sunt pasionați de produse premium, dar rezultatele obținute în urma lansării HUAWEI WATCH Ultimate au fost peste așteptări. Cred că a venit momentul să oferim o alternativă la Apple Ultra, care este compatibil doar cu produsele ce funcționează cu sistem de operare iOS. Smartwatch-ul nostru este compatibil cu toate smartphone-urile din piață, dând astfel dovadă de o mai mare versatilitate și ușurință de a-l utiliza, indiferent de ce alte dispozitive mai dețin cumpărătorii.”, menționează Mircea Buza, National Director of Sales, Huawei Consumer Business Group.

Mircea Buza, National Director of Sales, Huawei Consumer Business Group

HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue a fost conceput pentru a simboliza forța apelor mării. Ediția vine cu o lunetă ceramică nano-tech de un albastru intens și este o alegere excelentă pentru cei pasionați de sporturile nautice, suportând un nivel de scufundare de 100 de metri.

HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black a fost creat pentru cei care adoră activitățile în aer liber și vor să își depășească constant limitele. Smartwatch-ul are o carcasă inovatoare dintr-un aliaj de tip Liquid Metal pe bază de zirconiu, un nou material cu o estetică și o textură elegante care îl fac o alegere de top pentru ceasurile de înaltă calitate.

Este pentru prima dată când acest material, rezervat de obicei ceasurilor tradiționale de lux, este folosit la un smartwatch și vine astfel cu proprietăți unice, cum ar fi faptul că este de 4,5 ori mai rezistent și de 2,5 ori mai dur decât oțelul inoxidabil.

HUAWEI WATCH Ultimate dispune, de asemenea, de un panou LTPO AMOLED subțire, dar flexibil, cu un capac din sticlă de safir de înaltă rezistență. Brățara HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue este realizată dintr-un aliaj dur de titan, care are o durabilitate de două ori mai mare decât cea a oțelului inoxidabil și este mult mai ușor.

În plus, ambele variante de culoare ale ceasului sunt prevăzute cu o curea unică din cauciuc nitrilic hidrogenat (HNBR). De asemenea, smartwatch-ul pune la dispoziția utilizatorilor cea mai cuprinzătoare suită de monitorizare a sănătății de la HUAWEI.

Aceasta include analiza ECG îmbunătățită certificată CE MDR, notificarea ritmului cardiac neregulat, depistarea precisă a riscului de ateroscleroză, monitorizarea SpO2 pe tot parcursul zilei, urmărirea somnului pe tot parcursul nopții și monitorizarea stresului.

HUAWEI WATCH Ultimate s-a lansat în România, la precomandă, cu prețul pornind de la 3499 lei și este disponibil în magazinul online HUAWEI. În perioada promoțională 3 - 12 aprilie, te vei bucura și de o ofertă bundle de nerefuzat: pe lângă ceasul HUAWEI WATCH Ultimate, vei primi la pachet o pereche de căști FreeBuds Pro 2.

În plus, clienții care se abonează la newsletter-ul HUAWEI Store primesc automat un voucher care oferă o reducere de 250 lei din prețul noului produs. Nu în ultimul rând, clienții noului smartwatch primesc dublu puncte de loialitate, ce pot fi transformate în discounturi viitoare.

Produsul poate fi achiziționat în 12 rate fără dobândă si livrare gratuită.  Despre Huawei Consumer BG Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări și sunt utilizate de o treime din populația lumii.

Au fost înființate paisprezece centre de cercetare și dezvoltare în țări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India și China. Huawei Consumer BG este una dintre cele trei unități de afaceri ale Huawei și acoperă smartphone- uri, computere și tablete, wearables și servicii cloud etc.

Rețeaua globală a Huawei este construită pe o experiență de peste 30 de ani în industria telecomunicațiilor și este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din întreaga lume.

Poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine