Carmen Iohannis și Andreea Marin, sub lupa hairstylistului vedetelor Adi Constantin

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Carmen Iohannis și Andreea Marin sunt două dintre cele mai mari personalități din România în acest moment, motiv pentru care l-am contactat pe hairstylistul Adi Constantin pentru a comenta ultimele apariții ale Primei Doamne a României și a fostei prezentatoare TV.

Hairstylistul Adi Constantin a comentat aparițiile Andreei Marin și ale Primei Doamne a României


Andreea Marin și Carmen Iohannis, analizate de Adi Constantin

Andreea Marin a prezentat gala „Nu există nu se poate”, în cadrul căruia a urcat pe scenă într-o rochie roșie, mulată, cu umerii goi, însă care i-a scos în evidență silueta perfectă. Coafura a fost una cât se poate de simplă, însă nu neapărat în concordanță cu vestimentația. Adi Constantin a comentat apariția fostei prezentatoare TV.

„La acest tip de rochie, cu un umăr supradimensionat ca design și suprapunere de materiale se necesită, fără dar și poate, un coc în vârful capului.
Părul putea fi răvășit, precum cel purtat de Kim Kardashian la Gala Met 2023, coafura fiind de mare actualitate sau genul de coc J.Lo finisat cu aspect umed.
Coafura retro o prinde bine, execuția coafurii în sine este una reușită, însă nu este chiar în ton cu ținuta.”, a spus Adi Constantin despre Andreea Marin.
Andreea Marin, la gala „Nu există nu se poate”
1 / 2

Carmen Iohannis a fost prezentă la două vizite oficiale peste hotare, unde s-a îmbrăcat în două costume simple, iar coafura a fost pe măsura așteptărilor. Adi Constantin i-a lăudat aparițiile Primei Doamne a României.

„Prima doamna a României renunță la încercările de Balayage și optează pentru o culoare unitară închisă, care face casă buna cu stilul sobru și impunător abordat în Coreea de Sud.
O tunsoare cu o linie mai compactă, mai definită, un bob lung ar flata și mai bine styling-ul domniei sale pe viitor.
Poziția primei doamne nu permite foarte multe abordări stilistice, drept pentru care o felicităm pentru variantele Glamour alese.”, a declarat Adi Constantin pentru Actualitate.net
Apariția lui Carmen Iohannis a fost comentată de Adi Constantin
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine